ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 2019 στην αγορά το πλυντήριο που θα διπλώνει τα ρούχα!

το-2019-στην-αγορά-το-πλυντήριο-που-θα-διπλ-783416

Από τηλεοράσεις με τεχνολογία κυρτής οθόνης μέχρι φουτουριστικό εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας, η φετινή έκθεση τεχνολογίας IFA έχει να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από gadgets και νέες πρωτοποριακές συσκευές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων άλλα είναι έτοιμα για κυκλοφορία και άλλα θα χρειαστούν κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα έως ότου τελειοποιηθούν.

Όπως το πλυντήριο της Panasonic, το οποίο όχι μόνο πλένει και στεγνώνει τα ρούχα αλλά έχει τη δυνατότητα και να τα διπλώνει. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συσκευή θα είναι έτοιμη να κατακλύσει την αγορά το 2019. Παράλληλα, η Panasonic αναπτύσσει ένα ρομπότ, το Laundroid, το οποίο θα λάβει ειδική «εκπαίδευση» προκειμένου να κάνει μόνο αυτό, δηλαδή να διπλώνει τα πλυμένα ρούχα.

Μένοντας στα πλυντήρια, η γερμανική Siemens έχει αναπτύξει μια συσκευή η οποία εξαλείφει τις άσχημες οσμές από τα ρούχα. Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι εκνευριστικό όταν βγαίνουμε σε μια ταβέρνα να φάμε και μετά τα ρούχα μας έχουν ποτίσει με τη μυρωδιά όλων των φαγητών του καταλόγου. Το πλυντήριο της Siemens θα παρέχει τη δυνατότητα απλά να βάζουμε μέσα τα ρούχα και χωρίς να κάνει πλύση, να εξαφανίζει τις άσχημες οσμές με τη λειτουργία sensoFresh.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου