ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εμφανίστηκε το PlayStation 4 Slim – Δείτε το video

εμφανίστηκε-το-playstation-4-slim-δείτε-το-video-794681

Η Sony Interactive Entertainment έχει ετοιμάσει ένα event για τις 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα μας παρουσιάσει το PlayStation 4 Neo, τις δυνατότητές του και τα χαρακτηριστικά του (πιθανότατα).

Αρκετές μέρες πριν την παρουσίασή της νέας κονσόλας όμως, διέρρευσαν φωτογραφίες από την Slim έκδοση του PlayStation 4, από χρήστες που όπως φαίνεται την αγόρασαν μέσω πλειστηριασμού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες που βλέπετε, η κονσόλα φαίνεται να έχει μηχανικά κουμπιά, διατηρεί το είδος του Blu-Ray και επιπλέον έρχεται σε matte χρώμα με 500GB σκληρό. Επίσης από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο κωδικός της κονσόλας που στην περίπτωσή μας είναι CUH-2016, με το 16 να συμβολίζει τη περιοχή. Κοιτώντας τις φωτογραφίες φαίνεται να μην υπάρχει οπτική θύρα, αν και δεν είναι τόσο καθαρές για να διακρίνουμε σίγουρα.


Για την ώρα οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν επισημοποιηθεί και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να είναι προϊόν παραποίησης. Υπάρχουν μερικά στοιχεία που ενδεχομένως να προδίδουν την προέλευση των φωτογραφιών. Αρχικά το σημείο που βρίσκονται τα μηχανικά κουμπιά είναι αρκετά περίεργο για εμπορικό προϊόν της Sony Interactive Entertainment. Έπειτα ο σκληρός δίσκος είναι μικρός και τέλος είναι περίεργο που δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία στο κάτω μέρος της κονσόλας.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την παρουσίαση της Sony Interactive Entertainment και την αποκάλυψη των σχεδίων της για το μέλλον.

[Ενημέρωση]: Το Eurogamer επιβεβαίωσε την ύπαρξη της νέας έκδοσης του PlayStation 4. Μπορείτε να το δείτε εν λειτουργία στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: VG24.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου