ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φαντασία μου πλανεύτρα…

φαντασία-μου-πλανεύτρα-818609

Η προσπάθεια συντήρησης στην επικαιρότητα προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων, μέσα από παραπολιτικές διαδρομές, φουντώνει. Μονόδρομος μάλλον για ορισμένους αγωνιούντες, που έτσι έχουν μάθει να πορεύονται. Παραπολιτικό σχόλιο περί αυτοδιοίκησης και επιλογών της Ν.Δ. από δήθεν «ωτακουστές», καταδεικνύει ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο θα εντείνονται τα στημένα σχόλια, κατά τις ορέξεις του καθενός. Δεν είναι δα και δύσκολο…

Πάντως, ορισμένοι που θεωρούν, σύμφωνα με τις δικές τους συνήθειες, ότι η πολιτική γραμμή χαράσσεται σε παρεάκια, σε καφενεία και ταβέρνες, το να προσπαθούν να επιβάλλουν την ίδια τακτική και σε άλλους, μάλλον δεν τους αφήνει να γίνουν πιστευτοί. Πολλώ δε μάλλον όταν για να συμπληρώσουν το κάδρο της φαντασίωσής τους χρησιμοποιούν πολιτικά πρόσωπα, στην προκειμένη περίπτωση τον τοπικό βουλευτή της Ν.Δ., που έχει αποδείξει ότι κινείται θεσμικά και απεχθάνεται να χρησιμοποιεί οξείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε πολιτικό επίπεδο, όπως ίσως κάποιοι θα επιθυμούσαν.

Λυπούμαστε, που τους …χαλάει το όνειρο, αλλά ούτε στη Σκιάθο ούτε στις Μπαχάμες συζήτησε για υποψηφιότητα ο τοπικός βουλευτής.

Β.K.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου