ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

συστρατευση-12750

Ενωτικό προσκλητήριο συστράτευσης προς όλους τους νεοδημοκράτες της Μαγνησίας, από τον Δήμο Νταόπουλο που την προηγούμενη Κυριακή επανεκλέχτηκε πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, καθώς επικράτησε του κ. Νίκου Αθανασάκη.

Στη δήλωσή του απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες σ’ εκείνους που τον στήριξαν, στον συνυποψήφιο του, επίσης σ’ όλους όσοι συμμετείχαν στις διαδικασίες και επισημαίνει: «Σας υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω, και αυτή τη φορά, όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας.

Κατά την εσωκομματική αυτή διαδικασία ψηφίσαμε για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας. Με την ψήφο μας διασφαλίσαμε την ενότητα και στηρίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής και σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας.

Η σύνθεση της νέας ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, για άλλη μια φορά απαρτίζεται από νέα πρόσωπα. Σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και μετουσιώνει σε πράξη το δικαίωμα της βάσης του κόμματος να μετέχει στη λήψη των αποφάσεων.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και περιμένουμε όλους όσοι το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα, ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία και να διαμορφώσουμε από κοινού την πολιτική που θα βελτιώσουμε το μέλλον μας.

Είμαστε ενωμένοι και συστρατευόμαστε με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στεκόμαστε στο πλευρό του και συνυπογράφουμε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα και για να γίνουμε μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και θα στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με στόχο την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές. Συγχαρητήρια σε όλους», καταλήγει στη δήλωσή του ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου