ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Περί διαδικασιών

περί-διαδικασιών-14267

Για ορισμένους στο Κίνημα Αλλαγής, το ρολόι του πολιτικού χρόνου σταμάτησε στον περασμένο Νοέμβριο και στις εσωκομματικές διαδικασίες. Επιμένουν να λειτουργούν ως ομαδάρχες και αυτό δεν προϊδεάζει καλή πορεία για τη συνέχεια. Το έδειξαν περίτρανα χθες στη διαδικασία για την εκλογή οργάνων. Ενώ ψήφισαν ομόφωνα τη νέα Γραμματέα, έσπευσαν να διαφοροποιηθούν στην εκλογή αναπληρωτή Γραμματέα επιλέγοντας λευκό. «Στραβοπάτημα» με το καλημέρα, δεν είναι και ότι καλύτερο. Μόλις έμαθαν στην Αθήνα τα καθέκαστα έγιναν πυρ και μανία. Δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι και αυτό και άλλα.

Η Φούλη Τσιώμου, πάντως όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από προχθές, πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου εκλέχτηκε ομόφωνα Γραμματέας της ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής στον Βόλο. Αναπληρωτής Γραμματέας εκλέχτηκε ο κ. Σάκης Σκρίμπας με 6 ψήφους έναντι 5 που έλαβε ο κ. Φώτης Λαμπρινίδης που έθεσε επίσης υποψηφιότητα. Για τη διαδικασία της εκλογής αναπληρωτή Γραμματέα βρέθηκαν επίσης 2 λευκά.

Στη χθεσινή συνεδρίαση ορίστηκαν επίσης οι υπεύθυνοι των τομέων του νέου πολιτικού φορέα. Υπεύθυνος Οργανωτικού ορίστηκε ο κ. Σωτήρης Χαλκιάς, Οικονομικού ο κ. Κώστας Γιαννουσάς, Συνδικαλιστικού οι κ.κ. Γαρ. Αντζούρης και Απ. Παπατόλιας, Ανάπτυξης ο κ. Δημ. Τσιμπανάκος, Αγροτικού ο κ. Δημ. Λουφόπουλος, Ισότητας η κ. Νατάσσα Οικονόμου και Παιδείας ο κ. Φ. Λαμπρινίδης.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου