ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΤΟ ΦΕΚ Ο ΝΟΜΟΣ

στο-φεκ-ο-νομοσ-360311

ΣΤΟ ΦΕΚ Ο ΝΟΜΟΣ

Νόμος του κράτους η ηλεκτρονική πλατφόρμα των διαφημίσεων. Οι «επιστροφές», όπως τις ξέραμε τελειώνουν από το Σεπτέμβριο του 2018. Χθες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4487/2017, ο νόμος που ορίζει τη διαδικασία αγοράς και πώλησης διαφημιστικού χρόνου στην τηλεόραση, τις αλλαγές στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, το barcode στις εφημερίδες και τον περιφερειακό Τύπο, όπως επίσης και τη διαδικασία για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών. Μεγάλο στοίχημα, πλέον, η εφαρμογή του.

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τις εκλογές του Δεκέμβρη φαίνεται ότι εισέρχεται το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Η πρόταση για την ανακατανομή των εδρών γίνεται πριν τον ορισμό της εκλογικής επιτροπής. Θα είναι λοιπόν ένα ζωηρό καλοκαίρι αυτό για τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Κ.Μ.

Προβληματισμός

Δραματική είναι η απώλεια των επιχειρήσεων στη Μαγνησία τα τελευταία οχτώ χρόνια. Το Επιμελητήριο έχασε 2.700 επιχειρήσεις. Ευτυχώς, κατέφερε να διατηρήσει τις έδρες τους. Η συρρίκνωση όμως της επιχειρηματικότητας πρέπει να προβληματίσει. Μιλάμε για εκατοντάδες επιχειρήσεις που οδηγήθηκαν στο περιθώριο και τέθηκαν εκτός αγοράς.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου