ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εγινε δουλειά

εγινε-δουλειά-363083

Εγινε δουλειά

Αποστομωτική ήταν χθες η απάντηση του αντιδημάρχου Πρασίνου, Αποστόλη Μαλαματίνη, στο δημοτικό σύμβουλο της Επιλογής Ευθύνης, Νίκο Στόικο, που κατηγορούσε την Υπηρεσία Πρασίνου, ότι με τον τρόπο που κλαδεύει τα δέντρα τα οδηγεί σε μαρασμό. Να πάτε στον Εισαγγελέα, είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος. Η δουλειά που έχει γίνει τα τρία τελευταία χρόνια στο πράσινο της πόλης πράγματι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Κ.Μ.

Βρήκαν τον μπελά τους

Δυστυχώς εξαιτίας της κόντρας μεταξύ του πρώην προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελου Αγραφιώτη και του αιρετού δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου βρήκαν το μπελά τους και εργαζόμενοι στα Δικαστήρια Βόλου. Χθες έγινε μήνυση και αγωγή για παραβίαση για παράβαση του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και παραβίαση του δικαστικού απορρήτου. Η μήνυση που έγινε από τον κ. Αγραφιώτη στρέφεται κατά του κ. Μπέου, αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Ο πρώην πρόεδρος του Ορφανοτροφείου διευκρίνισε χθες στη συνέντευξη Τύπου με κάθε τρόπο ότι δεν πιστεύει ότι υπαίτιος για τη διαρροή αρχείου είναι δικαστικός υπάλληλος. Ωστόσο, η υπόθεση, όπως είναι φυσικό, ακουμπάει και τα δικαστήρια Βόλου. Ο νομικός σύμβουλος του κ. Αγραφιώτη, Αποστόλης Ψωμάς, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση μεταξύ ιδιωτών».

Κ. Μ.

Επάλξεις

Στις επάλξεις βρίσκεται ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, ο οποίος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους διευθυντές των σχολείων, προκειμένου να διευθετηθούν έγκαιρα όλες οι λεπτομέρειες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Στόχος είναι ο σχεδιασμός δράσης να αποδώσει τα μέγιστα και ο ίδιος δεν φείδεται χρόνου και κόπου, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γ. Υ.

Ενημέρωση

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενημέρωσης των επαγγελματιών της Σκιάθου για ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος. Η καμπάνια της ΔΕΥΑ Σκιάθου αποδίδει κι όπως υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος Λευτέρης Βιολέτας, οι επαγγελματίες, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ενημερωτικής καμπάνιας, χρησιμοποιούν λιποσυλλέκτες στα καταστήματα εστίασης, συμμετέχοντας στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Περιβάλλον και τουρισμός είναι έννοιες αλληλένδετες και κατά συνέπεια επιβάλλεται η τήρηση των προβλεπόμενων.

Γ. Υ.

Εντός

Εντός Ελλάδος ταξιδεύουν οι Ελληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Οι διεθνείς αναταράξεις και τα γεγονότα που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη έχουν στρέψει την προσοχή των φίλων των ταξιδιών σε προορισμούς εντός και επί τα αυτά, ενώ η παρατεταμένη ύφεση δεν αφήνει πλέον περιθώρια για ταξίδια σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα.

Γ. Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου