ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

καθοριστικη-παρεμβαση-364486

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Πυροσβεστική φαίνεται ότι ήταν η παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και την αλυσίδα S/M LIDL.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και τα μέλη του Συνεταιρισμού ευχαρίστησαν, μέσω του προέδρου τους Νικήτα Πρίντζου, τον κ. Μπέο με επιστολή στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Ως Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, αλλά και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και τα μέλη του Συνεταιρισμού, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο δείξατε και την προσπάθεια την οποία καταβάλλατε για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του Συνεταιρισμού και της αλυσίδας S/M LIDL.

Η δική σας παρέμβαση κατά κύριο λόγο ήταν καθοριστική και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη διευρυμένης συμφωνίας με την αλυσίδα S/M LIDL προς όφελος των αγροτών, των κτηνοτρόφων αλλά και του καταναλωτικού κοινού του Ν. Μαγνησίας. Και πάλι σας ευχαριστούμε.

Φιλικότατα,

για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου,

ο πρόεδρος Νικήτας Πρίντζος».

Κ.Μ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ικανοποιημένος δηλώνει ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης από την απήχηση που έχει η προσπάθεια προβολής του νησιού με εφόδιο τα δημοσιογραφικά ταξίδια που διοργανώνονται στο νησί. Η συγκεκριμένη δράση θα ενισχυθεί, όπως όλα δείχνουν, προκειμένου να αναδειχθεί το σύνολο των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού. Το μυστικό για αποτελεσματική προβολή χωρίς επιπλέον κόστος για τον προϋπολογισμό του δήμου, είναι η συνεργασία φορέων και επαγγελματιών. Ο δήμαρχος το γνωρίζει πολύ καλά, επαγγελματίας του τουρισμού, γαρ, ο ίδιος.

Γ. Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου