ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ

το-ανελαβε-371382

ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ

«Αφού το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα διαγωνισμό, ανέλαβα εγώ να σώσω το πανεπιστήμιο», σχολίαζε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με αφορμή τη μεταφορά του διαγωνισμού για την κατεδάφιση των κτιρίων στην έδρα της Περιφέρειας στη Λάρισα.

Ε.Χ.

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Ουδείς προφήτης στον τόπο του… Και μπορεί η Νατάσσα Μορφογιάννη που διαχειρίζεται το πρόβλημα των αδέσποτων στον Βόλο να δέχεται διαρκώς επικρίσεις, άλλοι όμως έρχονται για να αξιοποιήσουν τις καλές πρακτικές.

Προχθές ήρθε στον Δήμο Βόλου η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων Φωτεινή Μπούκα, ζητώντας πληροφορίες για το πρόγραμμα με τις ταΐστρες των αδέσποτων και τα δωρεάν τσιπαρίσματα.

Ενημερώθηκε διαδικτυακά για τις παρεμβάσεις του δήμου και αναζήτησε δια ζώσης περισσότερες πληροφορίες. Άλλωστε το πρόβλημα με τα αδέσποτα δεν είναι τοπικό, αφορά όλη τη χώρα.

Ε.Χ.

Γραφειοκρατία

Ξεκίνησε χθες η αποκατάσταση 20 σωμάτων ψύξης-θέρμανσης στο κτίριο Μουρτζούκου, τα οποία είχαν τεθεί σχεδόν εκτός λειτουργίας κατά τον τελευταίο παγετό του χειμώνα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… έλεγε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, ο οποίος αναγνώρισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας κινήθηκε τάχιστα, υπάρχει όμως και η αξεπέραστη γραφειοκρατία.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου