ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παρών

παρών-459994

ΠΑΡΩΝ

Σε όλες τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ ο πρώην βουλευτής Νίκος Γκατζής δίνει το «παρών». Χθες στην πλ. Πανεπιστημίου ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στη συγκέντρωση μαζί με τον επικεφαλής της ΛΑΣ στον Δήμο Βόλου, Απόστολο Νάνο, και τον Θ. Τσαλούχο, που με νεολαίους, ανέργους και αυτοαπασχολούμενους βρέθηκαν για δεύτερη μέρα στον δρόμο… διατρανώνοντας την αντίθεσή του στα νέα μέτρα.

Β.Κ.

ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ;

Χρειάστηκε να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης από την άτυπη επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου ώστε να υπάρξει παρέμβαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Γεώργιου Σάρλη, ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία για ταχύτερη δράση. Ο κ. Σάρλης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αυτοκριτικός για την πρόοδο των εργασιών της άτυπης επιτροπής και δεσμεύτηκε κινήσεις επανόρθωσης. Πραγματικά, ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Κ.Μ.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας στο θέμα της ανάδειξης των προβλημάτων στη δημόσια υγεία, βάσει του θεσμικού του ρόλου, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την υπόθεση της διαφαινόμενης παραπομπής του στο πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για τον ιδιώτη γιατρό που χειρουργούσε εντός του «Αχιλλοπουλείου». Όπως είπε χθες στη στήλη, θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του προκειμένου να διαφυλάξει την ηθική του υπόσταση, και παράλληλα να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του που τον ανέδειξαν στη θέση του προέδρου του συλλόγου τους με συντριπτικά ποσοστά.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου