ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκ των ενόντων

εκ-των-ενόντων-466121

Εκ των ενόντων

Κοινό πρόβλημα είναι για τους δήμους η υποστελέχωση, που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αντιμετώπιση των πολύ μεγάλων αναγκών που υπάρχουν, με τα κενά να καλύπτονται κατ’ ανάγκη από τους εποχικούς υπαλλήλους. Ανάλογη είναι η εικόνα και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, έναν δήμο που καλύπτει μεγάλη έκταση, διαθέτει ανάλογο πεδίο που πρέπει να καλυφθεί, αλλά η έλλειψη μόνιμου προσωπικού αποτελεί πάγιο αίτημα. «Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους, ειδικά στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας, να καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες που υπάρχουν», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, σκιαγραφώντας τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και τις λύσεις που δίνονται εκ των ενόντων.

Γ. Υ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ

Μετά την ψήφιση των μέτρων και προς τα τέλη Μαΐου θα γίνει τελικά η εκδήλωση που προγραμματίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη για το ασφαλιστικό στον Βόλο. Το ζήτησε όπως πληροφορείται η στήλη ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, και έτσι μαζί με το Γ. Κουτρουμάνη, θα αναπτύξουν τις θέσεις του κόμματος για την κοινωνική ασφάλιση αφενός, και αφετέρου και για τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν την ερχόμενη εβδομάδα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια… που λέει και ο λαός.

Β.Κ.

ΤΟ TIMING

Στην κατάλληλη ώρα κυριολεκτικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου αποφάσισε να εγκρίνει παράταση για τα δικαιώματα ΟΣΔΕ και ευτυχώς θα πάρουν μία βαθιά ανάσα αγρότες και κτηνοτρόφοι που αισθάνονταν ότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ζητούσαν επειγόντως να δοθεί διορία για να μην τρέχουν ασθμαίνοντας να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου