ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόταση

πρόταση-470108

ΠΡΟΤΑΣΗ

Διαφοροποιείται το πρόγραμμα Στέγαση και Επανένταξη, στο οποίο συμμετέχουν άστεγοι και άνεργοι του Βόλου. Δικαίωμα εργασιακής επανένταξης δεν έχουν μόνο οι δικαιούχοι του προγράμματος αλλά και ωφελούμενοι, μέλη των οικογενειών τους. Πάντως, ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Αποστόλης Νάνος, διαφώνησε με την προοπτική εργασιακής επανένταξης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, γιατί όπως υποστήριξε «τα παίρνουν οι εργοδότες». «Να τους απασχολεί ο δήμος», ήταν η πρόταση που κατέθεσε, υπογραμμίζοντας ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση και έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, που δεν αντιμετωπίζεται με τα 200 ευρώ από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Ε.Χ.

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ…

Δίπλα-δίπλα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη παρακολούθησαν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος από τις κερκίδες των VIP του Πανθεσσαλικού ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκ. Φάμελος και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης Αλέκος Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) Δημ. Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ ) καθώς και ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Οι φωτογραφίες τους φιγουράρουν σε όλα τα έντυπα. Τις βλέπουν ορισμένοι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες μέρες υποδύονται τον ρόλο του αθλητικογράφου, του αστυνομικού, του εισαγγελέα, και βγάζουν φλύκταινες. «Εμείς», σου λέει, «να έχουμε σηκώσει επανάσταση για το θέμα και αυτοί να μας αδειάζουν μπροστά στα μούτρα μας;». Μεγάλη ήττα.

Β.Κ.

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

Ο Αλέκος Ευσταθίου, γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας της Σκιάθου που δραστηριοποιείται επί τριάντα περίπου χρόνια στο πεδίο του τουρισμού, ανέλαβε τα ηνία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου. Οι συνάδελφοί του τον εξέλεξαν πρώτο στις πρόσφατες εκλογές, όχι τυχαία, αφού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει τον χώρο όσο λίγοι, και επιπλέον έχει ανοιχτό μυαλό και την όρεξη να ανοίξει νέους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή των Σποράδων.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου