ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σε ανοικτή γραμμή

σε-ανοικτή-γραμμή-471585

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Σε ανοιχτή γραμμή μαθαίνω είναι με τον ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Νίκο Ανδρουλάκη, τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ , με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην γραμματέας του κόμματος, παλαιότερα πριν ξεσπάσει η εσωκομματική κρίση είχε δεχθεί πρόκληση να επισκεφτεί τον Βόλο, ωστόσο στις παρούσες συνθήκες αυτό φαντάζει λίγο δύσκολο, καθώς υπάρχει ο προβληματισμός πως μπορεί να κατηγορηθούν για «φράξια», ενώ τέτοιο θέμα, όπως έλεγαν στη στήλη συνομιλητές του κ. Ν. Ανδρουλάκη, δεν υφίσταται. Καλύτερα το προλαμβάνειν… παρά να τρέχουν όλοι μαζί να αποδείξουν μετά ότι «δεν είναι ελέφαντες».

Β.Κ.

AN EIXE ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ

Ο νέος αξονικός που λειτουργεί από το 2015 ήταν εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Νίκος Χαυτούρας, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία κάποιος από τους τραυματισμένους οπαδούς που μεταφέρθηκαν στο «Αχιλλοπούλειο». Ωστόσο, αν είχε ληφθεί υπόψη η πρόταση του κ. Χαυτούρα να διατηρηθεί ως εφεδρικός ο παλιός αξονικός τομογράφος, τότε δεν θα υπήρχε αυτό το κενό και η περιοχή δεν θα έμενε ακάλυπτη σε μια συγκυρία που παρέπεμπε σε εμπόλεμες καταστάσεις.

Γ.Λ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Νέα δημόσια παρέμβαση για το θέμα του δικαστικού μεγάρου ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην δήμαρχος Ν. Ιωνίας Στ. Φούσκης, με αφορμή το γεγονός πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Μαγνησίας φέρεται να είναι σφόδρα δυσαρεστημένος από τη μη ανταπόκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου