ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φόρμουλα

φόρμουλα-474620

ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου, υποσχέθηκε ότι θα αναζητήσει φόρμουλα προκειμένου να προσληφθεί οδηγός για το νέο ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Βελεστίνου, διότι υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν… τόσο εύκολα, όσο και αν υπάρχει η διάθεση της ΕΒΟΛ. Κων. Αγοραστός και Δημ. Νασίκας έδειξαν πως είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν, να βρεθεί λύση. Οψόμεθα.

Β.Κ.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφού το ΙΚΑ αντιμετώπισε την μαύρη εργασία σε όλες τις επιχειρήσεις και καταπολέμησε την ανασφάλιστη απασχόληση στη Μαγνησία, χθες έκανε «γιουρούσι» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δεν ισχυριζόμαστε τίποτα παραπάνω από το προφανές, ότι ντε και καλά μέχρι τελευταία στιγμή να δημιουργηθούν προσκόμματα για αυτόν τον τελικό Κυπέλου. Μακάρι αυτή η σπουδή για να εντοπιστούν οι ανασφάλιστοι και να τιμωρηθούν οι επιχειρήσεις που κάνουν τα στραβά μάτια, να υπήρχε πάντα όχι μόνο από το ΙΚΑ αλλά από όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να μάθουμε αν προηγήθηκε καταγγελία για να γίνει ο έλεγχος και από ποιόν.

Β.Κ.

ΑΤΑΚΑ

Tην επική ατάκα που είπε ο Κων. Αγοραστός στον πρωθυπουργό για την «παραγωγική επανάσταση» που χρειάζεται η χώρα, επανέλαβε και χθες στην εκδήλωση της ΕΒΟΛ. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας μάλιστα αναφέρθηκε στις ανάγκες της υπαίθρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Πολιτεία πρέπει να σκύψει πάντα στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, άποψη με την οποία συντάχθηκε και ο Ν. Πρίντζος και οι παραβρισκόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου