ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εβαλε πλάτη

εβαλε-πλάτη-477340

ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ

Ο πρόεδρος της προσωρινής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, συνέβαλε και εκείνος με τον τρόπο του ώστε ο τελικός Κυπέλου Ποδοσφαίρου να φιλοξενηθεί στον Βόλο. Έχοντας διαχρονικά σχέσεις με την πόλη, ο γνωστός δικηγόρος και συνταγματολόγος, «έβαλε πλάτη» όταν έπεσε η πρόταση στο τραπέζι, πιστεύοντας πως η πόλη δικαιούται και μπορεί να φέρει εις πέρας τη διοργάνωση, που αποτελεί μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Β.Κ.

ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ

Ποιος τον πιάνει τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Βόλου, Ανδρέα Ζέρβα. Με την έναρξη σχεδόν της θητείας του στο συγκεκριμένο πόστο, καταγράφεται ήδη θετική απόκλιση στην εκτέλεση του προϋπολογισμού κατά 25%, με αυξημένα έσοδα και μειωμένα έξοδα. Ο ίδιος πάντως δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πρώτο οικονομικό αποτέλεσμα μέσα στο 2017.

Ε.Χ.

ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ

Μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται τις επόμενες μέρες, θα συνεδριάσει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, με αντικείμενο τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν βιάζεται ιδιαίτερα… να εντρυφήσει επί των νέων μέτρων. Φάνηκε άλλωστε αυτό και από τη συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Παρά το κάλεσμα του κόμματος, ελάχιστοι «επώνυμοι» του κυβερνώντος κόμματος διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο νέο πακέτο.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου