ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο τιμόνι

στο-τιμόνι-478688

ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Το τιμόνι του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ Ηρακλής, ανέλαβε ο Βασίλης Χαλαστάρας, μετά τη συνταξιοδότηση του προέδρου του σωματείου Βάιου Κουκλουμπέρη.

Επί σειρά ετών στην ΑΓΕΤ, ο Βασίλης Χαλαστάρας είναι γνώστης των θεμάτων και αναμένεται να συνεχίσει την πορεία του προκατόχου του ακόμη πιο δυναμικά, ιδίως σε αυτή τη συγκυρία, με το τοπικό εργοστάσιο να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με αφορμή την καύση RDF από το τοπικό εργοστάσιο.

Ε.Χ.

ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ

Λευκός καπνός από το πεδίο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, και την ίδια στιγμή θολό το τοπίο και έντονος ο προβληματισμούς για τους αποδέκτες των νέων μέτρων που έρχονται. Οι συνταξιούχοι βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο, με τη δαμόκλειο σπάθη των νέων περικοπών στις συντάξεις να προκαλεί αγωνία και προβληματισμό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίος ο χαρακτηρισμός των μέτρων λιτότητας ως «λαιμητόμος» από τον πρόεδρο των Συνταξιούχων Εμπόρων, Θανάση Κοντονίνα, ο οποίος υψώνει φωνή διαμαρτυρίας, υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους ότι οι συνταξιούχοι δικαιούνται μια καλύτερη ζωή.

Γ. Υ.

ΕΝΟΤΗΤΑ

Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας εκλέχθηκε ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, νίκη που φέρεται να πήρε από την περιφέρεια. Στον Βόλο, με διαφορά 24 ψήφων, το προβάδισμα είχε ο Θανάσης Μόρας, στον οποίο πρόσκεινται και τα τρία από τα πέντε μέλη της ΔΗΜΤΟ Βόλου.

Σημασία έχει πλέον, πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, η ενότητα της οργάνωσης.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου