ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξανά στο προσκήνιο

ξανά-στο-προσκήνιο-492738

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Αλέκος Παπαδόπουλος, αναμένεται στον Βόλο το επόμενο διάστημα, και μάλιστα, σύμφωνα με τους επιτελείς της πολιτικής κίνησης, θα διοργανωθεί πολιτική εκδήλωση στην οποία ο πρώην υπουργός θα παρουσιάσει τις βασικές θέσεις του νέου φορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδόπουλος, τις τελευταίες μέρες είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με στελέχη που δραστηριοποιούνται στον προοδευτικό χώρο, τα οποία βλέπουν με καλό μάτι την ενεργοποίησή του. Διόλου απίθανο να τους δούμε και στο ακροατήριο της εκδήλωσης.

Β.Κ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Ο βουλευτής Λάρισας Κων. Μπαργιώτας, που από το Ποτάμι πλέον έχει ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει ρόλο συνδέσμου μεταξύ Μαγνησίας και Χαριλάου Τρικούπη αφενός, και αφετέρου μεταξύ της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ με την Κ.Ο. Μάλιστα, πλέον μέσω του κ. Μπαργιώτα, θα κατατίθενται ερωτήσεις και για θέματα που αφορούν τη Μαγνησία. Μάλιστα ο βουλευτής Λάρισας προγραμματίζει επίσκεψη στον Βόλο άμεσα για να έχει και δια ζώσης επαφές με τα τοπικά στελέχη. Η στήλη πάντως πληροφορείται πως κάποιον -τον γνωστό («εγώ – εγώ ευζωνάκι γοργό»)- τον έχουν ζώσει τα φίδια, αφού οι εξελίξεις πλέον τον έχουν προσπεράσει.

Β.Κ.

ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βάθος τον έλεγχο για τα οικονομικά του Δήμου Αλμυρού είναι ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης. Η συζήτηση για τα οικονομικά δεν τελείωσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή τον ισολογισμό-φωτιά του 2014. Αυτό διαμηνύει σε όλους τους τόνους ο δήμαρχος. Στο πλαίσιο της ΕΔΕ θα προσδιοριστούν αν υπάρχουν ή όχι τυχόν ευθύνες προσώπων σε παραπτώματα, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτά τελέστηκαν.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου