ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με τον γραμματέα της Ν.Δ.

με-τον-γραμματέα-της-ν-δ-526192

Με τον γραμματέα της Ν.Δ.

Στην Άφησσο, για ένα διήμερο ξεκούρασης βρέθηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. Χθες ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε με τον βουλευτή Μαγνησίας και αναπληρωτή Τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών Χρήστο Μπουκώρο, καθώς επίσης με πολιτευτές του ψηφοδελτίου και μέλη της κομματικής οργάνωσης της ΝΟΔΕ Μαγνησίας. Στη δίωρη συζήτηση που ακολούθησε, όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε η συζήτηση επί των πολιτικών εξελίξεων.

Β.Κ.

Θέση «κλειδί»

Ενας πολύ γνωστός στο Βόλο, ο Θανάσης Βούρδας, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, αναλαμβάνει Γ.Γ. Μεταφορών στο Υπουργείο Υποδομών. Η τοποθέτηση του κυρίου Βούρδα θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του. Στη Μαγνησία ωστόσο που το έμαθαν από τους πρώτους, νιώθουν διπλά ικανοποιημένοι οι κυβερνητικοί, αφού όπως λένε είναι από εκείνους που ανέλαβε να προχωρήσει θέματα όπως η κατάργηση του S στη Νέα Ιωνία, που ήταν πάγιο αίτημα, και έδωσε το πράσινο φως για να δρομολογηθεί το έργο. Από τη νέα του θέση σαφώς ελπίζουμε σε περισσότερα ως Μαγνησία.

Β.Κ.

Υποδοχή

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στα Τρίκαλα στην αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου συλλογικότητες της πόλης. Την ώρα που η ίδια, όπως λένε τα τοπικά ΜΜΕ, διάβαινε το κατώφλι του δημαρχείου για συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου, οι διαδηλωτές φώναζαν αντικυβερνητικά συνθήματα, ενώ ορισμένοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να μπούνε στο δημαρχείο αλλά εμποδίστηκαν. Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα και δεν δημιουργήθηκαν περαιτέρω προβλήματα.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου