ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κόντρα στο FB

κόντρα-στο-fb-528466

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ FB

Ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Μιχάλης Καστρινάκης, αντέδρασε έντονα σε σχόλιο του πολιτευτή-δημοσιογράφου του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο για την ΑΓΕΤ αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης «Θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί με πολιτικούς όρους. Αντί για αυτό επιλέγει τη χρησιμοποίηση όρων όπως ο λαϊκισμός και μας κατηγορεί για υποκρισία» ενώ προχωρώντας το θέμα με φόντο και το Δ. Βόλου, ο κ. Καστρινάκης ανέφερε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις δεν βοηθούν ώστε να δημιουργηθεί το έδαφος για ενδεχόμενες συμμαχίες. Πάλι μαντάρα τα έκανε ο πολιτευτής- δημοσιογράφος.

Β.Κ.

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ

Πολλοί πάντως μετά την προχθεσινή συγκέντρωση στο Παρκ δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για αυτά που ακούστηκαν ένθεν κακείθεν. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του Απ. Αποστολάκη στο FB που έγραψε «Μόλις γύρισα από την εκδήλωση η οποία είχε πολύ κόσμο. Ακούστηκαν χρήσιμα πράγματα, ακούστηκαν και φαιδρά. Η ΑΓΕΤ είχε υποχρέωση να έχει μελέτη συγκεκριμένη και όχι μόνο για τη μεταφορά με πλοία που υπέγραψε ο σημερινός υφυπουργός. Ψυχραιμία μέχρι να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Εγώ πάντως σήμερα έφυγα με πολλές απορίες από την εκδήλωση στο ΠΑΡΚ».

Β. Κ.

KAMIA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΑΓΕΤ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές επιμένει ότι ποτέ δεν έλαβε καμία πρόσκληση για να παραβρεθεί στην εκδήλωση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας για το RDF. Το ίδιο υποστηρίζει και το σωματείο εργαζομένων, που εκπρόσωποί του παραβρέθηκαν προχθές στο Παρκ αυτοβούλως. Το σημειώνουμε, επειδή εκ μέρους των διοργανωτών της εκδήλωσης η απουσία της εταιρείας σχολιάστηκε αρνητικά. Εάν έλαβε πρόσκληση και δεν πήγε καλώς επικρίνεται, εάν όμως δεν έλαβε, τότε πρέπει να ζητήσουν συγνώμη όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου