ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ραντεβού

ραντεβού-530243

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οι αγρότες δίνουν ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στις 11.30π.μ στο Κιλελέρ. Στον τόπο θυσίας των κολίγων και του Μαρίνου Αντύπα. Όπως λένε οι πληροφορίες, από διάφορες περιοχές της Μαγνησίας αντιπροσωπείες αγροτών θα μεταβούν στο Κιλελέρ για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν εξαιτίας ασφαλιστικού και φορολογικού. «Θα πλημμυρίσει» ο κάμπος μικρομεσαίους αγρότες, έλεγε στη στήλη ο Νίκος Αγγελής που πρωτοστατεί στην τοπική κινητοποίηση ενόψει της Κυριακής.

Β.Κ.

ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ

Εάν ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου είναι ικανοποιημένος από τον γιατρό εκ περιτροπής (και εκείνος μέχρι τον Απρίλιο στο Κέντρο Υγείας Αλοννήσου), η υπομονή του κόσμου και των φορέων στο όμορφο νησί των Βορείων Σποράδων έχει εξαντληθεί, διότι με ημίμετρα και ασπιρίνες το πρόβλημα της υγειονομικής απογύμνωσης που ταλαιπωρεί το νησί δεν λύνεται. Και ενόψει καλοκαιριού, για να μην χάσουν πάλι τον ύπνο τους οι Αλοννησιώτες, ας φροντίσουν επιτέλους να βρούνε μόνιμη λύση.

Β.Κ.

ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΟΥΠΑ

«Χάλασε τη σούπα» σε ορισμένους, όπως έγινε αντιληπτό από διάφορες αναρτήσεις χθες στο FB, η επίσημη ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, με την οποία δημοσιοποίησε τη θέση της για το θέμα της άδειας για την καύση RDF στην ΑΓΕΤ. Έπεσαν να τους φάνε τους κυβερνώντες, επιβεβαιώνοντας όμως έτσι όσους υποστηρίζουν ότι ορισμένοι «βρήκαν» πάλι πεδίο δόξης λαμπρό για να κάνουν στην κυβέρνηση, όταν μέχρι προχθές αγνοούσαν το θέμα. Η μόνη πολιτική δύναμη, που σε ανύποπτο χρόνο είχε υποβάλλει ερώτηση στη Βουλή ζητώντας ενημέρωση από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, ήταν το ΚΚΕ και η παράταξη της ΛΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που επίσης έθιξε το θέμα.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου