ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Selfie

selfie-532804

Selfie

Τον τρέλαναν στις selfie το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκη ορισμένα από τα στελέχη του κόμματος τοπικά. Μάλλον κάνουν συλλογή από τώρα ενόψει δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιος «βομβαρδισμός» στο Facebook. Όλοι ανέβασαν και μία φωτογραφία μαζί του θεωρώντας προφανώς ότι αυτό «πουλάει». Ευτυχώς που στη Χαριλάου Τρικούπη τα κριτήρια τους είναι διαφορετικά, αμιγώς πολιτικά.

Β.Κ.

ANTIΔΡΑΣΕΙΣ

Δε φτάνει που κάνουν έξι μήνες το χρόνο εκπτώσεις, τώρα πρέπει να επεκτείνουν και τα δεκαήμερα εκπτώσεων και να τα κάνουν δεκαπενθήμερα. Αντιδράσεις προκαλεί στον εμπορικό κόσμο η απόφαση της κυβέρνησης για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Κωνσταντίνος Τσέλιος, λέει ότι ο εμπορικός κόσμος καταβάλλει προσπάθεια για να καταργήσει αυτόν το νόμο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εισακουστεί.

Κ. Μ.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

O κύβος ερρίφθη, όπως λένε και οι πληροφορίες από το νοσοκομείο, για τη θέση του υποδιοικητή του Νοσοκομείου Βόλου. Όπως έγραψε και πρότινος ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, τελικά το Υπουργείο Υγείας, αφού μέτρησε όλες τις παραμέτρους, αποφάσισε η θέση να «κλειδώσει» στον Χαρίλαο Αποστολίδη, που θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες. Ο κ. Αποστολίδης δραστηριοποιείται στη Λάρισα και έτσι και επί ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται η παράδοση…των προηγούμενων κυβερνήσεων με αναπληρωτές από τη γειτονική πόλη. Αυτό το τελευταίο ενδεχομένως να κακοφανεί σε ορισμένους Βολιώτες που είχαν υποβάλλει αιτήσεις , σίγουρο είναι ότι δεν θα αρέσει καθόλου στους ΑΝΕΛ που πίστευαν ότι η θέση τούς ανήκει.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου