ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ουσιαστική παρέμβαση

ουσιαστική-παρέμβαση-535422

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Την ουσιαστική συνδρομή του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., Χρήστου Μπουκώρου, προκειμένου να ανοίξει ο εμπορικός δρόμος προς την Ταιβάν, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ο διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, Διονύσης Βαλασσάς, με αφορμή το άνοιγμα του συνεταιρισμού στις αγορές της Άπω Ανατολής.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Βαλασσάς, υπενθύμισε ότι με πρωτοβουλία του κ. Μπουκώρου, αρχές Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του πρέσβη της Ταιβάν στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Ζαγοράς, που άνοιξε ουσιαστικά τις προοπτικές προώθησης των μήλων Ζαγοράς στην Άπω Ανατολή.

Γ. Υ.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας, του ΤΕΕ Μαγνησίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, αλλά και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας, συμμετείχαν ενεργά με εισηγήσεις τους στην ημερίδα για την επαγγελματική εκπαίδευση. Η παρουσία τους δεν ήταν ούτε εθιμοτυπική, ούτε τυχαία… Δείχνει ότι σήμερα η αγορά, ποντάρει στην επαγγελματική εκπαίδευση για την ενίσχυση και ανόρθωση της οικονομίας και κατ’ επέκταση για την ανάπτυξη της χώρας.

Ε.Χ.

ΑΛΛΗ ΚΡΑΣΗ

Aιχμηρότερος όλων ο Θανάσης Μούτος, εκπρόσωπος των συνταξιούχων τσιμεντεργατών τόσο κατά της σημερινής κυβέρνησης όσο και των προηγούμενων για τις περικοπές που έχουν γίνει λόγω μνημονίων. Το επισημαίνουμε διότι ο μαχητικός πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου, έχει πλέον πάρει «διαζύγιο» από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά λόγου γνώσεως όπως λένε συνεργάτες του από τη στιγμή που υπογράφηκε το 3ο μνημόνιο. Δεν το άντεξε η κράση του, για όσους ξέρουν την ιδιοσυγκρασία του.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου