ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η διαφορά

η-διαφορά-536677

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Το ΣΤΕ χθες δικαίωσε 10 διοικητές νοσοκομείων που είχαν παυθεί από την κυβέρνηση και οι οποίοι μετά την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου δικαιούνται αποζημίωσης. Από τη λίστα φυσικά απουσιάζει το όνομα του Κων. Καραμπάτσα, διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, διότι ο ίδιος όταν κατέθεσε την παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή από τον Παν. Κουρουμπλή. Μάλιστα είχε οριστεί διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας από όπου αποχώρησε το Δεκέμβριο του 2015 με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως άλλωστε και από το Βόλο όπου ακόμη διατηρεί πολλούς φίλους εντός και εκτός Αχιλλοπουλείου.

Β.Κ.

ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ

Το θέμα της Καραμπατζάκη δεν υπήρχε ποτέ ως θέμα συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Με βάση ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, το θέμα δεν έρχεται ούτε εκτός ημερήσιας διάταξης.

Αλήθεια, τώρα που δεν ακολουθούνται διαδικασίες εξπρές, όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ στην Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, Τάσος Σαλίων, ο οποίος επικαλέστηκε αυτό το λόγο για να αποσύρει τη θετική του ψήφο, θα ξαναδώσει θετική ψήφο στη μονοδρόμηση της οδού την οποία αρχικά θεώρησε λογική ή… μεσολάβησαν κι άλλα;

Ε.Χ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Μιχ. Καστρινάκης, διατύπωσε την πρόταση να μειωθούν οι απολαβές βουλευτών και κρατικών αξιωματούχων κατά 50% ή και παραπάνω. «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η δήμαρχος των podemos στη Βαρκελώνη, που μείωσε τον μισθό της από 12.000 σε 1500. Η κυβέρνηση πρέπει να πιεστεί από το κόμμα για να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση» τονίζει σε ανάρτησή του στο FB. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα την υιοθετήσει το κυβερνών κόμμα, που δέχεται σφοδρή κριτική ειδικά για τις τελευταίες τροπολογίες για τις αποδοχές των δικών του golden boys.

Β.Κ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου