ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θετικός

θετικός-539647

ΘΕΤΙΚΟΣ

Θετική πρόθεση υπάρχει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ικανοποίηση του αιτήματος της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών «Ίωνες» για την ανέγερση λαογραφικού μουσείου. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στο περιθώριο της υπογραφής συμβάσεων χθες στην περιφερειακή ενότητα, είπε ότι εφόσον ο φάκελος του έργου εγκριθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες, τότε η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα χρηματοδοτήσει το έργο. Στον ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου στη Νέα Ιωνία θα ανεγερθεί τριώροφο κτήριο που θα στεγάσει τις ανάγκες του συλλόγου, που είναι και ανάγκες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως είπε ο κ. Αγοραστός.

Κ. Μ.

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχτηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία από τη νέα της θέση, σε δήλωσή της υπογράμμισε ότι « θα τιμήσω την επιλογή τους με αίσθημα ευθύνης, ανιδιοτέλεια και σεβασμό, με γνώμονα την ενότητα και τη συλλογική δράση για το καλό των Θεσσαλών» και πως «μέχρι το τέλος της θητείας μου, να υπηρετήσω την Θεσσαλία και τους πολίτες της με όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα ήδη μέχρι σήμερα. Γιατί η Θεσσαλία μας αξίζει να είναι ψηλά».

Β.Κ.

ΑΠΕΙΧΑΝ

Η πλημμυρίδα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας δεν φαίνεται να συγκινούν τόσο τους ίδιους τους εργαζόμενους που επιμένουν στον καναπέ… την ώρα που υποτίθεται ότι έχει πάρει φωτιά… το σπίτι τους. Αυτό φάνηκε ακόμη μία φορά στη χθεσινή ημερίδα που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ με πολύ σημαντικούς ομιλητές – καθηγητές που γνωρίζουν καλά τα εργασιακά θέματα και το ασφαλιστικό. Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη, για μία ακόμη φορά. Οι ανενημέρωτοι όμως εργαζόμενοι είναι οι πιο ευάλωτοι, όπως έχει δείξει η ιστορία.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου