ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δοκιμασία

δοκιμασία-541199

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Tη διετία 2017-2018 θα δοκιμαστεί η ρευστότητα των ατομικών ιατρείων, καθώς έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα με το νέο φορολογικό συνδεδεμένο, με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, όπως τόνιζε χθες στη στήλη ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσιάμης. Η νέα πραγματικότητα, όπως εκτιμά ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, θα οδηγήσει όχι μόνο σε λουκέτα ιατρείων αλλά και σε περαιτέρω διαφυγή γιατρών στο εξωτερικό. Μία «αιμορραγία» που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει πολύ στη χώρα.

Β.Κ.

ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΑ

Σηκώνει μανίκια ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, Γιώργος Πράττος. Σε ένα μήνα ξεκινά πρόγραμμα καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων και κεντρικών δρόμων, αλλά και συστηματικό πλύσιμο των κάδων. Πρόκειται για πρόγραμμα καθαριότητας που θα ισχύσει ενόψει του Πάσχα, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου μέχρι και τον ερχόμενο χειμώνα. Στόχος, η πόλη να αποκτήσει πεντακάθαρο πρόσωπο.

Ε.Χ.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ

Μπορεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να παλεύουν όλοι για τη διεύρυνση, όμως προς το παρόν η συμπόρευση είναι σε καθαρά πολιτικό επίπεδο. Οργανωτικά το ΚΙΔΗΣΟ, για παράδειγμα, παραμένει αυτόνομο. Προχθές μάλιστα συνεδρίασε σε επίπεδο Μαγνησίας η Συντονιστική Επιτροπή μαζί με τους πολιτευτές για να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Είπαμε, «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει ακόμη δουλειά πολλή».

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου