ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ντεμπούτο

ντεμπούτο-543978

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

Πρώτη συνεδρίαση η χθεσινή του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ για τον Άρη Σαββάκη ως νέος πρόεδρος της επιχείρησης. Ντεμπούτο στα νέα του καθήκοντα, με μια έκτακτη συνεδρίαση, στην οποία λήφθηκαν αποφάσεις για υπηρεσιακά ζητήματα που ήταν επείγοντα. Σε επόμενη συνεδρίαση, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα συζητηθεί και που «καίει» τους εργαζόμενους είναι αυτό με την αποκατάσταση των μισθών τους, που χθες αποσύρθηκε.

Ε. Χ.

ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ

Να τρέχουν και να μην φτάνουν οι περισσότεροι συνταξιούχοι, να μην ξέρουν τι θα τους ξημερώσει οι εν δυνάμει συνταξιούχοι και πως θα υπολογιστεί η σύνταξή τους, και να ακούνε τον Γιώργο Κατρούγκαλο να τους λέει ότι είναι δικαιότερο το νέο ασφαλιστικό, το λες και σουρεάλ κατάσταση. Ο υπουργός βρέθηκε χθες στη Λάρισα με την ιδιότητα του αναπληρωτή ΥΠΕΞ πλέον, αλλά επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, αναφέρθηκε και στο νόμο που φέρει το όνομά του, υπεραμυνόμενος των επιλογών. Από το ακροατήριο πάντως, ένα μούδιασμα το ένιωσαν οι παραβρισκόμενοι.

Β .Κ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου αναμένεται στο Βόλο ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, προσκεκλημένος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που προγραμματίζει εκδήλωση για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης την οποία θα συνδυάσει και με την εξαγγελία ορισμένων νέων έργων για την περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο κ. Σπίρτζης δεν θα περιοριστεί μόνο σε μία ομιλία αλλά γίνεται προσπάθεια να έχει επαφές και με παραγωγικούς φορείς.

Β. Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου