ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Για τη Μαγνησία

για-τη-μαγνησία-545011

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

«Κοινωνός» όλων των θεμάτων που αφορούν στη Μαγνησία έχει γίνει η Κ.Ο. της Ν.Δ. όπως αποκάλυψαν χθες οι αναπληρωτές τομεάρχες και βουλευτές Γ. Αντωνιάδης και Γ. Στύλιος, αναφερόμενοι στην πολύ καλή συνεργασία που έχουν με τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο. «Επί δύο χρόνια συνεργαζόμαστε καθημερινά και έχουμε γίνει κοινωνοί όλων των προβλημάτων της Μαγνησίας για τα οποία επιδιώκουμε να δοθούν λύσεις. Πρέπει να γνωρίζεται ότι ο νομός σας έχει έναν άξιο εκπρόσωπο στη Βουλή» σημείωσαν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων τα δύο στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Β.Κ.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑ…

Στο περίμενε επί τρεις μήνες, χωρίς κανένα νεώτερο για το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου φαίνεται ότι βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου. Στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής τον Νοέμβριο, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Σάρλης, είχε δεσμευτεί για επίσκεψή στο Βόλο. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο γενικός γραμματέας έμεινε στις προφορικές διαβεβαιώσεις. Ούτε από τον ίδιο υπήρξε κάποια ενημέρωση για το πότε θα έλθει στην πόλη, ούτε βέβαια και για τα αρμόδια για το θέμα στελέχη των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, όπως τόνιζε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαιτάνης.

Κ. Μ.

ΣΥΜΦΩΝΟΣ

Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς πάντως, σε ό,τι αφορά το θέμα της Καραμπατζάκη, ψήφισε με βάση τη λογική και την αυτοδιοικητική του εμπειρία.

Ψήφισε μάλιστα θετικά -όπως και το ΤΕΕ Μαγνησίας- αφού πρώτα ζήτησε διευκρινίσεις για το αν θα γίνουν κοπές δέντρων και περιορισμός πεζοδρομίων. Στη συγκεκριμένη οδό προβλέπονται μικρής έκτασης παρεμβάσεις, που σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν «καταστροφή», όπως επιχειρείται να παρουσιαστεί.

Γι’ αυτό και στάθμισε την ενόχληση που θα υποστούν κάποιοι κάτοικοι επί της Καραμπατζάκη με το συμφέρον της πόλης και έδωσε θετική ψήφο στην εισήγηση, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου