ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΗΘΕΛΕ …«ΠΑΛΑΜΑΚΙ»

ηθελε-παλαμακι-420113

ΗΘΕΛΕ …«ΠΑΛΑΜΑΚΙ»

Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς την πλήρωσε για την πρώην ομάδα του στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ, όταν συζητήθηκε το θέμα του δίδυμου καταθλιπτικού αγωγού στον Βιολογικό, προκειμένου ακόμη και σε περιπτώσεις βλάβης τα λύματα να μη χύνονται στο λιμάνι. «Αυτοί ασχολούνται με το φυτοπλαγκτόν αντί με έργα όπως η ΔΕΥΑΜΒ», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Αποστόλης Μαλαματίνης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Πατσιαντά είπε: «πείτε κι ένα μπράβο κύριε Πατσιαντά για το έργο». «Δεν σου φθάνει που ψήφισα θετικά, θες να ακούσεις και μπράβο», απάντησε στο αίτημα για… παλαμάκι.

Ε.Χ.

ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Πώς και πώς περίμεναν τον αν. υπουργό Αλ. Χαρίτση στη Λάρισα οι φορείς της Θεσσαλίας, για να ανακοινώσει επιπλέον κονδύλια για έργα και δράσεις του ΕΣΠΑ, όμως η επίσκεψη αναβάλλεται. Προσωρινά τουλάχιστον, αφού έκτακτες υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν τη μετάβασή του στην περιοχή. Έτσι, το πρόγραμμα μίας σειράς συναντήσεων και οι υπουργικές ανακοινώσεις μετατίθενται στο μέλλον, μαζί με τις προσδοκίες των αιρετών.

Β.Κ.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

Μέσα στις πρώτες μέρες του Ιουλίου αναμένεται στον Βόλο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου. Αυτή την ενημέρωση έχει τουλάχιστον από το γραφείο του η νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που, όπως πληροφορείται η στήλη, θέλει να συνδυάσει την επίσκεψή του στην πόλη με περιοδεία σε μονάδες του πρωτογενή τομέα. Από τους πρώτους σταθμούς πάντως αυτής της περιοδείας θα είναι σίγουρα η ΕΒΟΛ.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου