Κραυγή αγωνίας

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-12, 18:46:23
Κραυγή αγωνίας

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

Κραυγή αγωνίας από τον  δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, καθώς από σήμερα το περιφερειακό ιατρείο του νησιού μένει με έναν μόλις γιατρό. Η σύμβαση της μιας και μοναδικής αγροτικής ιατρού έληξε, και οι ανάγκες των 2.750 κατοίκων της Αλοννήσου θα καλύπτονται μέχρι νεοτέρας, από τον γιατρό που έχει αποσπαστεί από τον Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. «Δεν θέλω να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση κάποιας έκτακτης ανάγκης», επεσήμανε ο δήμαρχος της Αλοννήσου, όταν τον ρωτήσαμε πόσο τον ανησυχεί αυτή η κατάσταση. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Βαφίνης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη εδώ και τρεις μήνες για το εκρηκτικό πρόβλημα υποστελέχωσης του περιφερειακού ιατρείου του νησιού.  

Γ.Λ.

 

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει κάνει φύλλο και φτερό τον Περιφερειακό από άποψη ελέγχων για θέματα οδικής ασφάλειας, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός… Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Νικόλαος Ηλιού, περιέγραψε χθες ανάγλυφα την κατάσταση στον Βόλο. «Όλοι ασχολούμαστε με τη Ζάχου και την Καραμπατζάκη, αν έχουμε κίνηση από εκεί ή δεν έχουμε. Στον Περιφερειακό που έχουμε τόσα θανατηφόρα δεν κάνουμε τίποτα;», διερωτήθηκε.

Κ.Μ.

 

FAKE NEWS

Εσπευσαν οι ανταγωνιστές μας να πανηγυρίσουν ότι δημοσιεύσαμε fake news. Όμως fake news είναι οι κατασκευασμένες ειδήσεις και όχι οι δηλώσεις των καθ’ ύλην αρμόδιων  - όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου. Άμα καταγράψουμε τις fake ειδήσεις που έχουν δημοσιεύσει, δεν μας φτάνουν ούτε οι κίτρινες σελίδες… του χρυσού οδηγού.

Β.Κ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=