Να πέσουν οι τόνοι

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-11, 19:12:56
Να πέσουν οι τόνοι

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ

Να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί «κοινός τόπος», ώστε η παράταξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ΤΕΕ να μη συνεχίσει «διχασμένη», αναζητά η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Ο γραμματέας του κόμματος, Γ. Σακκόπουλος, προσπαθεί να γεφυρώσει τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί, διότι όπως έλεγε χθες στη στήλη, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να φαίνεται η παράταξη διασπασμένη. «Αν αυτό επιτευχθεί θα αισθανόμαστε δικαιωμένοι ως κόμμα», τόνιζε χαρακτηριστικά, χωρίς να κρύβει τον έντονο προβληματισμό του για την τροπή που έχει πάρει το όλο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, πολύ σύντομα αναμένεται στον Βόλο ο κ. Ν. Μήλης, επικεφαλής της παράταξης πανελλαδικά σε ρόλο «Κόφι Ανάν».

Β.Κ.

 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Στον Βόλο θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον Βασίλη Οικονόμου, τομεάρχη Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, το κλιμάκιο θα επισκεφτεί διάφορους χώρους όπως το Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να καταγράψει προβλήματα και ελλείψεις και να συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους με την υγεία φορείς. Η Ν.Δ. τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται άλλωστε να παρουσιάσει το πρόγραμμα για την Υγεία.

Β.Κ.

 

ΕΚΦΩΝΗΤΗ;

Το γραπτό μήνυμα της κεντρικής διοίκησης της Ν.Δ., άρχισε να διαβάζει λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου πολιτευτής του κόμματος, και οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, και όπως ήταν φυσικό όλοι απόρησαν με τον «εκφωνητή». Το ίδιο επαναλήφθηκε λίγο αργότερα και στην εκδήλωση που ακολούθησε για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Οι παριστάμενοι μάλιστα άρχισαν να αναρωτιούνται τι νόημα έχει κάτι τέτοιο, όταν η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν τόσο πενιχρή που θα έπρεπε να προβληματίσει, ιδιαιτέρως όταν το θέμα της οικονομίας καίει τους πάντες και ειδικότερα όσους εμπλέκονται με την πραγματική οικονομία.

Β.Κ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=