Ενημέρωση

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-05, 21:17:10
Ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

H Tζούλια «ξαναχτυπά». Η περιφερειακή σύμβουλος  της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία» Τζούλια Τσαλίκη, όπως πληροφορείται η στήλη θα καταθέσει ερώτηση ζητώντας στοιχεία από την Περιφέρεια για τα βιομηχανικά απόβλητα, τόσο σε επίπεδο Μαγνησίας όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας. Καιρός να υπάρξει  πλήρης ενημέρωση και καταγραφή για τις βιομηχανίες που έχουν ενταχθεί στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων και ποιες δεν έχουν συμμορφωθεί με τον νόμο. Μην ξεχνάμε ότι στη χώρα έχει επιβληθεί τσουχτερό πρόστιμο για την αβελτηρία  της.

Β.Κ.

 

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ

Πλάκα – πλάκα, τζάμπα την έβγαλε το κράτος την ανακαίνιση του Πανθεσσαλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος των εργασιών στο Στάδιο για να μπορεί  να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ, από τα οποία δεν θα επιβαρυνθεί ούτε ευρώ η Πολιτεία. Ούτως ή άλλως το στάδιο πλέον είναι «ορφανό», αφού τα Τουριστικά Ακίνητα στα οποία ανήκει, ως φορέας απλώς υφίσταται…

Β.Κ.

 

ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

O διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Μ. Δραμητινός, θα είναι εκείνος που επί της ουσίας θα συντονίσει την ομάδα πρωτοβουλίας για το θέμα της επιδημιολογικής μελέτης. Ο ίδιος είχε επιχειρήσει και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου παλαιότερα να γίνει μελέτη, ωστόσο τότε δεν ήταν εφικτό. Σήμερα ωστόσο φαίνεται πως οι συνθήκες είναι ώριμες, και έτσι όλοι μαζί οι επιστημονικοί φορείς συμπορεύονται σε έναν κοινό στόχο.

Β.Κ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=