ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επαφές

επαφές-482102

ΕΠΑΦΕΣ

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα επισκεφτεί τον Βόλο ο Ανδρέας Λοβέρδος, που με τον Γ. Κουτρουμάνη θα μιλήσουν σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για το νέο ασφαλιστικό και τον ΕΦΚΑ. Εκ των πραγμάτων βέβαια η εκδήλωση αναμένεται με ενδιαφέρον και εξαιτίας των εσωκομματικών εξελίξεων μέσα στον χώρο, που, αν μη τι άλλο, σίγουρα θα μονοπωλήσουν τις πολιτικές επαφές, που όπως μαθαίνουμε θα έχει ο πρώην Υπουργός Υγείας στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Β.Κ.

ΤΟΝ ΛΟΓΟ

Οι περισσότεροι δήμαρχοι, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, συμμετείχαν στην προχθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές που προωθούνται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ορισμένοι μάλιστα πήραν και τον λόγο, για να καταθέσουν τις απόψεις τους για το νομοσχέδιο, και ζητούσαν να πάρουν συγκεκριμένες απαντήσεις από τον κ. Πουλάκη. Αναμενόμενο, αφού το Υπουργείο Εσωτερικών, κατά παράδοση είναι ο καθημερινός συνομιλητής της αυτοδιοίκησης.

Β.Κ.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, όπως έλεγαν χθες στη στήλη συνεργάτες του Κώστα Πουλάκη, «φωτογράφιζε» προχθές ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, όταν στην ομιλία του στο δημαρχείο είπε πως «κάναμε και εμείς λάθος επιλογές» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Αυτή την ερμηνεία έδωσε τουλάχιστον ο συνομιλητής μας, διότι η επισήμανση του κ. Πουλάκη ήταν γενικόλογη, όπερ σημαίνει, επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου