ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπογραφές

υπογραφές-554239

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Εκατοντάδες υπογραφές έχει συγκεντρώσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου προκειμένου να κάνει ομαδική εξώδικη δήλωση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης για τις ασφαλιστικές εισφορές με έξοδα του συλλόγου, όπως έχει ενημερώσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης. Οι δικηγόροι δηλώνουν με αυτόν τον τρόπο ότι η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών δεν συνιστά αναγνώριση χρέους, δεν συνιστά αποδοχή των πράξεων που έχουν εκδοθεί. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συλλογή των υπογραφών και να σταλεί η εξώδικη δήλωση.

Κ. Μ.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Το Υπ. Υγείας μέσω της 5ης ΥΠΕ προχωράει το σχέδιο για τη λειτουργία του ιατρείου της γειτονιάς. Ο Βόλος είναι στις πρώτες πόλεις που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό, και η 5η ΥΠΕ έχει αναλάβει να έρθει σε συνεννόηση με τις τοπικές υπηρεσίες για τα περαιτέρω. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τη λειτουργία θα έχουν φροντίσει για την πρόσληψη γιατρών, διότι με τις ελλείψεις που υπάρχουν το εγχείρημα κινδυνεύει με ναυάγιο πριν ξεκινήσει.

Β. Κ.

ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ

Τοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του Βιολογικού Καθαρισμού. Το γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση στην τοπική κοινωνία. Μείναμε άφωνοι. Όχι γιατί είναι αντίθετοι – καλά κάνουν. Με πιο όμως ηθικό έρεισμα αναρωτιέται κανείς, όταν σε επίπεδο εθνικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει υπογράψει την υποθήκευση της χώρας για 99 ολόκληρα χρόνια όλης της δημόσιας περιουσίας; Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να το εκλάβει κανείς.

Β. Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου