ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με το προσωπικό

με-το-προσωπικό-555474

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με πολύ όμορφα συναισθήματα για τη συνεργασία που είχαν και το έργο που παράχθηκε, αποχωρεί τέλος του μήνα από την Αντιδημαρχία Πρασίνου η Μίνα Καλογήρου. Αυτό φάνηκε και στη χθεσινή συνάντηση που είχε η αντιδήμαρχος με το προσωπικού του Πρασίνου τους οποίους και ευχαρίστησε γιατί «έδωσαν -όπως είπε- την ψυχή τους» και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό . Μάλιστα η κ. Καλογήρου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμβολή των πολιτών, που όπως είπε, ήταν «συνοδοιπόροι» αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γινόταν.

Β. Κ.

ΟΜΟΦΩΝΙΑ

Η ομοφωνία στην επανεκλογή του Κώστα Βογιατζή στη θέση του Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, εάν μη τι άλλο δείχνει ότι μπορεί να λέγεται ότι «ανήκει» στην ομάδα των 53, ωστόσο τυγχάνει της αποδοχής όλων των τάσεων και ειδικότερα των προεδρικών, που τοπικά είναι πλειοψηφία. Οι πληροφορίες βέβαια αναφέρουν ότι σε επίπεδο τοπικό, και επειδή δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για το κυβερνών κόμμα πολιτικά και βάση των δημοσκοπήσεων, δεν υπήρχε συνωστισμός ενδιαφερομένων.

Β. Κ.

ΕΠΑΦΕΣ

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης βρέθηκε χθες για λίγες ώρες στο Βόλο. Όπως πληροφορείται η στήλη, είχε επαφές με ανθρώπους που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν προθέσεις όσον αφορά το εγχείρημα της πολιτικής κίνησης «Ώρα Αποφάσεων» που μέσα στο Μάρτιο προσανατολίζεται να διοργανώσει εκδήλωση πολιτική στο Βόλο. Η πρώτη «μαγιά» πάντως του πυρήνα που επιχειρείται να στηθεί στο Βόλο δεν προέρχεται από τον πολιτικό στίβο.

Β. Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου