ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καθοριστικό ρόλο

καθοριστικό-ρόλο-629956

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ

Στο ρόλο που καλείται να διαδραματίζει ο κλάδος των οικονομολόγων τόνισε με έμφαση χθες στη στήλη ο Γιώργος Χρηστάκης, πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος στις αυριανές εκλογές. Όπως μάλιστα εκτιμά ο ίδιος , το επόμενο χρονικό διάστημα οι οικονομολόγοι θα κληθούν να συμβάλλουν στην αναδιάρθρωση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και να προτείνουν τρόπους και μεθόδους προκειμένου να συνδράμουν στην έξοδο από την παρατεταμένη οικονομική και όχι μόνο, κρίση.

Β.Κ

ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;

Το εργατικό κέντρο νομού Λάρισας, καταγγέλλει ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων, με αφορμή την καταδίκη των συνδικαλιστών Θεόδωρου Τσαλούχα και Εύης Καρυδάκη. Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, μάλλον τα… νέα δεν έφθασαν ακόμη. Ή απλώς το σκέφτονται…

Ε.Χ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το νέο πλαίσιο που θα ισχύσει από το νέο έτος για τους πλειστηριασμούς με ηλεκτρονική διαδικασία προβληματίζει ιδιαίτερα τις Κινήσεις ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις. Ο αγώνας τους πρέπει να οργωθεί περαιτέρω, να δικτυωθεί σε κάθε γειτονιά, να υπάρχει άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για κάθε έξωση, κάθε κατάσχεση. Χρειάζονται όμως και την συμπαράσταση των πολιτών. Δεν είναι εύκολο να κατορθωθεί κάτι τέτοιο.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου