ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκ των υστέρων

εκ-των-υστέρων-673885

ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ

Εξετάσεις ενόψει ανασχηματισμού δίνει η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι τόσες μέρες έχει χυθεί άπλετο μελάνι για τα ασθενοφόρα σε Ζαγορά και Αργαλαστή, για τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου και εδέησε μόλις χθες να μιλήσει δημόσια αφού πρώτα κόπασε ο θόρυβος και η 5η ΥΠΕ υποχρεώθηκε να αναδιπλωθεί, ανακαλύπτοντας τώρα την ανάγκη να υπάρξει διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες.

Β.Κ

ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ

Την πόλη δεν τη διχάζει η επίσκεψη Εφραίμ, αλλά οι γελοιότητες ορισμένων… που έσπευσαν να πετάξουν ορισμένα φέιγ βολάν, για να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα εν όψει της έλευσης του αρχιμανδρίτη. Πάντως εάν τύπωναν τη μούρη τους αντί των δήθεν συνθημάτων εναντίον του Εφραίμ περισσότερο σασπένς θα είχε.. Ασε που εάν έμπαιναν και ορισμένες καταχωρήσεις θα ήταν όλα μέλι γάλα. Τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες… πλέον.

Β.Κ

NEAANABΟΛΗ

Δεν το έχει να συνεδριάσει αυτή η άτυπη επιτροπή εργασίας για το κτιριολογικό των Δικαστηρίων. Από τη μία η παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Δικαιωμάτων, Κωνσταντίνου Κοσμάτου, από την άλλη ο…. φημολογούμενος ανασχηματισμός, η επίμαχη τελικά συνεδρίαση δεν γίνεται ποτέ εδώ και μήνες. Ας είναι. Αρκεί το θέμα να μην παραπεμφθεί και στις καλένδες. Τίποτε άλλο.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου