ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο νέο ξεκίνημα

στο-νέο-ξεκίνημα-675915

ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

O νεαρός Βολιώτης, Γιώργος Παπαδρόσος, που σε λίγο αποφοιτά από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, γιός του πρώην αντιδημάρχου Βόλου, Βασίλη Παπαδρόσου, εκλέχτηκε στην νέα Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Δραστηριοποιημένος χρόνια στην ΟΝΝΕΔ για πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα στο ανώτατο όργανο της ΟΝΝΕΔ που κάνει νέο ξεκίνημα και εκλέχτηκε. Το μικρόβιο της πολιτικής το έχει από μικρός και τώρα, όπως έλεγε στη στήλη χθες, θα συμμετέχει ενεργά στο νέο ξεκίνημα της γαλάζιας νεολαίας.

Β.Κ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

H τακτική που ακολουθεί ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου, τον έχει φέρει πολλές φορές «αντιμέτωπο» με την τοπική κοινωνία. Δίνει την αίσθηση, είτε με αφορμή τη σύσκεψη με όλους τους δημάρχους για τα θέματα υγείας που είχε κληθεί και δεν ήρθε, είτε με τα θέματα που έχουν ανακύψει τώρα με την παραχώρηση των ασθενοφόρων από Κέντρα Υγείας- στην προκειμένη περίπτωση από την Αργαλαστή και τη Σκιάθο- ότι έχει θέμα… με τη Μαγνησία. Η συμπεριφορά του τουλάχιστον αυτό δείχνει. Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να λαμβάνει επιστολή από δήμαρχο και να μην απαντάει. Σε τελική ανάλυση είναι δημόσιος λειτουργός που διορίστηκε στη συγκεκριμένη θέση και οφείλει εάν μη τι άλλο να ανταποκρίνεται όταν το θέμα τον αφορά.

Β.Κ

ΒΑΡΥΤΗΤΑ

Μέχρι αργά χθες το βράδυ συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, σε διευρυμένη μάλιστα σύνθεση προκειμένου να συζητήσει το πρόγραμμα για την επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στο Βόλο. Η Ν.Ε. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την επίσκεψη, για αυτό και έχει σημάνει κυριολεκτικά συναγερμός. Σήμερα το πρόγραμμα οριστικοποιείται και αφού δοθεί το πράσινο φως από τη Χαριλάου Τρικούπη, θα δοθεί στη δημοσιότητα επίσημα.

Β.Κ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου