ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βαρύ κλίμα

βαρύ-κλίμα-700068

Με τον αριστερό πρωθυπουργό Λαβάλ που τοποθέτησαν οι Ναζί στο τιμόνι της Γαλλίας μόλις την κατέκτησαν, παρομοίασε τον Αλ. Τσίπρα ο πρόεδρος των συνταξιούχων εμπόρων Θαν. Κοντονίνας, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών ενώσεων. Μπορεί ο παραλληλισμός να είναι ακραίος, ωστόσο αυτές οι απόψεις αποτυπώνουν το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις των συνταξιούχων για τον νυν πρωθυπουργό, που πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας τους υποσχέθηκε τα πάντα και τώρα τους κόβει τις συντάξεις με αργό και βασανιστικό τρόπο.

Γ.Λ.

KAΡΦΙ

Καρφί… Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου κατά πρώην δημοτικών αρχών που όπως φαίνεται δεν δρομολόγησαν την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στο δήμο Βόλου.

Ερωτηθείς γιατί άλλα λιμάνια, όπως αυτό της Πάτρας, πρωτοπορούν, απάντησε ότι είχαν καταθέσει φακέλους με προτάσεις από το 2008.

Εμείς ως φαίνεται στο Βόλο, ενεργοποιηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια…

Ε.Χ.

ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ

Πολλές επιφυλάξεις διατηρούν γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου όσον αφορά το νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση για τη «λίστα χειρουργείου». Μάλιστα έχουν καταθέσει τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις τους στη σχετική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στο υπ. Υγείας. Ας ελπίσουμε ότι οι ενστάσεις τους θα ληφθούν υπόψη διότι γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα και καλύτερα από τον καθένα.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου