ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κινείται

κινείται-700988

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες κινείται ο δημοτικός σύμβουλος Αρης Σαββάκης που δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ασχοληθεί με το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Οπως μάλιστα πληροφορείται η στήλη αρκετοί επαγγελματίες από όλους τους κλάδους τον έχουν ήδη προσεγγίσει προκειμένου να συμπορευτούν σε μία συλλογική προσπάθεια. Οι προκλήσεις για την επόμενη περίοδο πολλές και εν πολλοίς θα καθορίσουν και το μέλλον των μικρομεσαίων που σήμερα παραμένει άδηλο.

Β.Κ.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Δυναμική αποκτά το Κίνημα Πολιτών Ενάντια σε Πλειστηριασμούς και Κατασχέσεις. Η αίθουσα συνεδρίασης που παραχώρησε το Ειρηνοδικείο Βόλου ήταν γεμάτη από κόσμο. Στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων τάσσεται και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ Εστίασης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γρηγορίου απεύθυνε χθες κάλεσμα για συμμετοχή σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου βάζοντας συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Η προστασία πολιτών – επιχειρηματιών με οφειλές λόγω κρίσης είναι ζητούμενο.

Κ.Μ.

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Κάτι κινείται στον χώρο της κεντροαριστεράς που παραμένει κατακερματισμένη. Το μαρτυρούν αυτό οι περιοδείες που ξεκίνησαν από στελέχη που στις επαφές τους αναζητούν βηματισμό πάνω στον οποίο μπορεί -εάν είναι εφικτό αυτό- να υπάρξει σύγκλιση δυνάμεων ώστε να δημιουργηθεί ο τρίτος πόλος. Το εγχείρημα πάντως είναι πολύ δύσκολο και ο δρόμος μακρύς εάν σκεφτεί κανείς ότι προχθές βρέθηκε στο Βόλο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλ. Παπαδόπουλος και ελάχιστα στελέχη του χώρου ενδιαφέρθηκαν να δώσουν το παρών για να ακούσουν τις απόψεις του που εάν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρουσες. Πάντα ήταν.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου