ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυναμικές

δυναμικές-791299

Δύο δυναμικές γυναίκες, η Μάχη Κλωνάρη(φωτό) και η Αθηνά Ντάκη είναι οι δύο αντιδήμαρχοι της Σκοπέλου, δίνοντας δυνατή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι δύο αντιδήμαρχοι, έχουν σηκώσει ψηλά τα μανίκια και αποδεικνύουν στην πράξη, ότι οι γυναίκες έχουν πολλές δυνατότητες και διακρίνονται σε όλα τα πεδία, συμπεριλαμβανομένου του αυτοδιοικητικού χώρου.

Γ.Υ.

Απολογισμός

Διίστανται οι απόψεις των επαγγελματιών του τουρισμού σχετικά με την πορεία της θερινής σεζόν, καθώς ορισμένοι εκτιμούν ότι θα κλείσει με θετικό πρόσημο και άλλοι ότι θα έχει αρνητικό. Η γενική αίσθηση πάντως, είναι ότι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί καλύτερα, αν υπήρχε σταθερότητα στο διεθνές πεδίο και δεν σημειώνονταν τα δυσάρεστα γεγονότα, που σημάδεψαν το διεθνή τουριστικό χάρτη.

Γ.Υ.

Αλληλεγγύη

Κορυφαία θέση στον προγραμματισμό δράσης της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς κατέχουν οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν, προκειμένου να υποστηριχθούν άπορα παιδιά. Διδάσκοντες και μαθητές θα ενώσουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια αλυσίδα αγάπης γύρω από τα παιδιά που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη. Ευτυχώς, οι κοινωνικές ευαισθησίες και το αίσθημα αλληλεγγύης παραμένουν ζωντανά, ακόμη και σε εποχές παρατεταμένης ύφεσης.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου