ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλεψε τις εντυπώσεις

εκλεψε-τις-εντυπώσεις-794137

Παρών στην πρώτη προπόνηση του ιστορικού Πηλέα ήταν χθες ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τους αιφνίδιους θανάτους στα γήπεδα και κέρδισε τις εντυπώσεις με την μπάλα στα πόδια, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ρουτίνα του Νοσοκομείου Βόλου.

I.Ζ.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

«Ιστορική στιγμή» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Ζαγορά, την 4η Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας ότι επικρατούν πυρετώδεις προετοιμασίες, ενόψει της έλευσης του πρώτου πολίτη της χώρας, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης και θα του απονεμηθεί το κλειδί της πόλης. Η τοπική κοινωνία, αιρετοί, θεσμικοί φορείς και κάτοικοι, περιμένουν με ανυπομονησία την επίσκεψη του πρώτου πολίτη της χώρας, η οποία σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για την ευρύτερη περιοχή.

Γ.Υ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Αυξάνεται ο αριθμός των κατοίκων της Μαγνησίας αλλά και νεαρών επιστημόνων οι οποίοι έχουν το βλέμμα στραμμένο στην κατεύθυνση της αναζήτησης θέσης εργασίας στο εξωτερικό. Πολλοί είναι οι ενήλικες που κάθονται και πάλι στο θρανίο, προκειμένου να μάθουν μια ξένη γλώσσα ή για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, ενόψει της μετανάστευσης σε κάποια χώρα της Ευρώπης, στο πλαίσιο ενός κοινωνικού φαινομένου το οποίο εντείνεται, λόγω της ύφεσης που επικρατεί.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου