ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συγκρατημένοι

συγκρατημένοι-808594

Επιφυλακτικότητα υπάρχει στο Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου για τις εξελίξεις με τη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης για το κτιριολογικό πρόγραμμα των δικαστηρίων. Αν και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ανακοίνωσε ότι το κτιριολογικό των δικαστηρίων θα είναι προτεραιότητα του υπουργείου το 2017, υπάρχει συγκρατημένα αισιοδοξία. Οπως είπε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης, η ιστορία έχει δείξει ότι οι προηγηθείσες υποσχέσεις των εκάστοτε ηγεσιών του υπουργείου δεν υλοποιήθηκαν.

Κ.Μ.

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

Mετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, τα κομματικά επιτελεία πήραν φωτιά. Λογικό, όλοι έσπευσαν να διαβάσουν κάτω από τις γραμμές για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του Αλ. Τσίπρα. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι δεν τίθεται θέμα εκλογικού συναγερμού και ότι η κυβέρνηση κάνει προσπάθεια να μετρήσει δυνάμεις καθώς το κλίμα που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις είναι αρνητικό. Οι εκλογικοί αιφνιδιασμοί πάντως συνήθως στην Ελλάδα μόλις τελειώνουν τα μπάνια του λαού γίνονται.

Β.Κ.

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ

Μεγάλη δυσφορία επικρατεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τη συντοπίτισσα υφυπουργό Μεταφορών Μαρ. Χρυσοβελώνη για ένα άκρως ανθρωπιστικό θέμα που έχει να κάνει με την ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε η Φώφη Γεννηματά από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. Η κ. Χρυσοβελώνη παρότι ρωτήθηκε δεν πήρε θέση και αυτό της το κρατάνε μανιάτικο. Στα social media τις τελευταίες ημέρες επώνυμοι Πασόκοι του Βόλου, τη «στολίζουν» κανονικά.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου