ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τριετή θητεία

τριετή-θητεία-825119

ΤΡΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ

Για τρία χρόνια -τόση θα είναι η θητεία- αναλαμβάνει τα ηνία του Νοσοκομείου Βόλου ο Ματθαίος Δραμητινός. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ανοίγει ο δρόμος πλέον για να αναλάβει επίσημα καθήκοντα. Η απασχόληση θα είναι πλήρης και αποκλειστική σύμφωνα με την ίδια απόφαση, δεν γίνεται άλλωστε και αλλιώς. Οι προκλήσεις μεγάλες όπως και τα μέτωπα που είναι ανοιχτά.

Β.Κ.

Ακούραστος

Ο «σποραδάρχης» Φώτης Ζεϊμπέκης, για μία ακόμη φορά συμμετείχε στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και φυσικά εκλέχθηκε στη Νομαρχιακή Επιτροπή. Ακούραστος και πάντα συνεπής στις απόψεις του χωρίς δεύτερη κουβέντα, αποφάσισε να είναι παρών στην επόμενη ημέρα, όπως έλεγε στη στήλη, για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Χαράς στο κουράγιο του.

Β.Κ.

ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας παρά την απογοητευτική συμμετοχή στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών κομματικών οργάνων, αισιοδοξούν ότι η σημαντική ανανέωση από πλευράς προσώπων και ηλικιών στη σύνθεση της νέας νομαρχιακής επιτροπής θα προσδώσει στην οργάνωση Μαγνησίας την απαραίτητη δυναμική για την επόμενη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση. Η πρώτη σε σταυρούς Μαρία Γίτση ξεκαθαρίζει ότι δεν θα διεκδικήσει τη θέση του γραμματέα της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής, καθώς όπως σημειώνει, το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτό το ρόλο θα πρέπει να τρέχει για το κόμμα όλο το 24ωρο, ιδίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου