ΣΤΙΒΟΣ

Επιτυχίες αφιερωμένες στη Βίκυ Ελευθερίου

επιτυχίες-αφιερωμένες-στη-βίκυ-ελευθ-778171

Εντυπωσιακή παρουσία και πλήθος διακρίσεων σημείωσε ο ΣΔΥ Βόλου στον 2ο Ορεινό Αγώνα Νεράιδας Δολόπων Καρδίτσας, που έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Όλοι αφιέρωσαν τη συμμετοχή και τις διακρίσεις στη Βίκυ Ελευθερίου, που είχε γραφτεί και θα μετείχε στον αγώνα, αλλά θα μείνει εκτός προπονήσεων για κάποιο διάστημα εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε από αγέλη αδέσποτων σκύλων κατά την προπόνηση στα Πευκάκια δυο μέρες πριν τον αγώνα.

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ζήσης Τσουρέλης, δεύτερος τερμάτισε ο Σταύρος Τσάτσης, τρίτος ο Αχιλλέας Καλαμάκης. Στις γυναίκες πρώτες μαζί χέρι-χέρι τερμάτισαν η Ρίτσα Ρούστα και η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου. Και οι πέντε δρομείς όπως και άλλοι που έτρεξαν στον αγώνα, γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λίταινα ο οποίος είναι δρομέας του ΣΔΥ Βόλου και προπονητής του ΑΟ Μαγνησίας.

Στη κατηγορία του πρώτος τερμάτισε ο Θωμάς Μαλιαχόβας, ενώ δεύτεροι οι Γιάννος Ακρίβος, Γιώργος Αλμπανούδης. Στον αγώνα έτρεξαν επίσης οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Παντελής Ζήσης, Μάριος Μιχαλόπουλος, Λίνος Βίγκλας, Χαράλαμπος Γιώτας.

Σε Σαραντάπορο και Πλαστήρα

Το Σάββατο έγινε στη γειτονική μας Λάρισα το Sarantaporo Mountain Run με τη Βάσω Τασιώνη να τερματίζει δέκατη τον αγώνα ο οποίος ήταν απόστασης 10 χιλιομέτρων.

Εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσαν οι 2 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου που έτρεξαν το πρωί της Κυριακής στον 1ο Λαϊκό Δρόμο Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα-Μουχα-Καστανιά. Ο Γιάννης Κλόκας τερμάτισε νικητής στον αγώνα των 5.500 μέτρων πετυχαίνοντας τη πρώτη του νίκη σε αγώνα δρόμου στους λίγες μήνες που ασχολείται με το τρέξιμο, μετά τον πρωταθλητισμό που διετέλεσε στη ποδηλασία παλαιότερα. Ο Θωμάς Μαλιαχόβας έτρεξε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη, λίγες ώρες μετά τη διάκριση που είχε και στη Νεράιδα Καρδίτσας.

Πεζοπορία και μπάνιο

Άλλοι αθλητές του συλλόγου με πρωτοβουλία τους πραγματοποίησαν μια αξέχαστη πεζοπορία στο Πήλιο την Κυριακή από τα Χάνια στη Μακρυράχη, χωρίς να παραλείψουν να περάσουν και από τους καταρράκτες για μπάνιο. Αυτό το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 9 το πρωί θα γίνει νέα πεζοπορία και οι πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στις σελίδες του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου