ΣΤΙΒΟΣ

Νέα μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Βέργου

νέα-μεγάλη-επιτυχία-της-κατερίνας-βέρ-820509

Οι αγώνες του στίβου συνεχίζονται από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα μεγάλα ραντεβού της χρονιάς, που δεν είναι άλλα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Σε ένα από τα σημαντικότερα meeting, αυτό που έγινε στην Έδεσσα την προηγούμενη βδομάδα, η αθλήτρια της Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου, Κατερίνα Βέργου, ήταν για ακόμη μια φορά καταπληκτική!!! Η μεγάλη αυτή άλτρια που γυμνάζεται από παιδί με τον Ηλία Κορώνα, με επίδοση 6,02 m. στο άλμα σε μήκος, πήρε την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο αν και είχε να αντιμετωπίσει μερικές από τις πιο ελπιδοφόρες νέες αθλήτριες της εθνικής ομάδας.

Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμη σημαντικότερη, αν αναλογιστεί κανείς ότι η αθλήτριά μας είναι μάνα ενός υπέροχου αγοριού 3 ετών, και καταφέρνει θαυμάσια να ανταποκρίνεται στα πάντα.

Για την Ακαδημία ΑΤΛΑΣ είναι ένα λαμπρό αστέρι που οδηγεί τους επίδοξους νέους πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας και δείχνει με το παράδειγμά της πως ο Αθλητισμός, όταν γίνεται σωστά, και διάρκεια έχει και πολλές υπέροχες στιγμές. Όλοι στον Άτλα νιώθουν περήφανοι που την έχουν στις τάξεις του και τη στηρίζουνε!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου