ΣΤΙΒΟΣ

Σπουδαία εμφάνιση στα Τρίκαλα

σπουδαία-εμφάνιση-στα-τρίκαλα-35000

Καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις, οι αθλητές της Νίκης Βόλου κατέκτησαν συνολικά 2 χρυσά, 3 αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 22 Απριλίου.

Παράλληλα οι αθλητές κι οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» επέστρεψαν από τα Τρίκαλα πιάνοντας και όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καβάλα.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετείχαν και αθλητές/τριες που για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε τέτοια διοργάνωση, κάνοντας περήφανους όχι μόνο τους γονείς τους που βρέθηκαν στα Τρίκαλα για να τους εμψυχώσουν, αλλά και τους προπονητές, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και τον Σύλλογο.

Στην κατηγορία των παμπαίδων:

Μάνης Χάρης: 1η θέση στα 150μ. (όριο για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα)

Καλαμποκάς Χρήστος: 2η θέση στα 150μ. (όριο για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα)

Μιχάλης Βαγγέλης: 3η θέση στο άλμα εις τριπλούν

Ιορδανίδης Κωνσταντίνος: 4η θέση στη σφαίρα

Ανδρεάδης Κωνσταντίνος: 5η θέση στα 300μ. μετ’ εμποδίων

Ζαμουρίδης Άγγελος: 7η θέση στα 150μ.

Επίσης στα 4×300μ. η ομάδα της Νίκης Βόλου με τους αθλητές, Ανδρεάδη Κωνσταντίνο, Καλαμποκά Χρήστο, Μάνη Χάρη και Μιχάλη Βαγγέλη, κατέλαβε την 1η θέση, και με τις επιδόσεις τους οι αθλητές πέτυχαν τα όρια για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Καβάλα.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων:

Τάκη Κωνσταντίνα: 2η θέση στα 2.000μ.

Τσιάνου Ανδρομάχη: 4η θέση στα 300μ. μετ’ εμποδίων

Κωστούλα Έλμα: 5η θέση στο άλμα εις ύψος

Παπασακελλαρίου Σταυρούλα: 5η θέση στα 1.000μ.

Σούκια Ιωάννα: 7η θέση στα 80μ. μετ’ εμποδίων

Νεοχωρίτη Φωτεινή: 9η θέση στο άλμα εις μήκος

Χατζημπύρρου Μαριάννα: 16η θέση στο άλμα εις μήκος

Βελέντζα Ανδρομάχη: 10η θέση στο άλμα εις μήκος

Ιωακειμίδου Αγάπη: 24η θέση στα 80μ.

Ακόμη, στα 4×80μ. η ομάδα της Νίκης Βόλου με τις αθλήτριες: Βελέντζα Ανδρομάχη, Τσιάνου Ανδρομάχη, Νεοχωρίτη Φωτεινή και Παπασακελλαρίου Σταυρούλα, κατέλαβε την 2η θέση και με τις επιδόσεις τους πέτυχαν τα όρια για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που στην Καβάλα.

Η Νίκη Βόλου, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και την συγκέντρωση της βαθμολογίας, κατέκτησε τη δεύτερη θέση μεταξύ των συλλόγων της Μαγνησίας και την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 25 συλλόγων.

Την αποστολή της Νίκης συνόδευσαν οι προπονητές, Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου και Δήμητρα Αηδονίδου, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κι αρκετοί γονείς.

Σε ανακοίνωση, ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου