ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιές με το καλημέρα για το 2017

πρωτιές-με-το-καλημέρα-για-το-2017-581778

Οι αγώνες δρόμου ξανάρχισαν σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο μετά τη σύντομη ανάπαυλα των γιορτών, και δεκάδες είναι αυτοί που θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα δώσει το παρών σε πολλούς από αυτούς, οργανώνοντας και ομαδικές αποστολές όπου θα συμπληρωθούν πολλές συμμετοχές. Ήδη μάλιστα, δρομείς του συλλόγου έτρεξαν στους πρώτους αγώνες του έτους τον Ιανουάριο, ενώ ήρθαν και οι πρώτες φετινές πρωτιές.

Το ξεκίνημα έγινε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Δρόμο προς τιμή Παντελή Κατελάρη στο Επισκοπείο στην Κύπρο (5 χιλιόμετρα), και νικήτρια στη κατάταξη των γυναικών τερμάτισε η Ελένη Πρατσή.

Η ίδια τερμάτισε πρώτη, και μία βδομάδα μετά, στον 20ο Διεθνή Παγκύπριο Ημιμαραθώνιο, που έγινε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στα Περβόλια στη Λάρνακα. Στον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων 1η τερμάτισε η Ελένη Πρατσή, πετυχαίνοντας τη δεύτερη πρωτιά σε ισάριθμους αγώνες φέτος. Την ίδια ημέρα στην Αίγινα πραγματοποιήθηκε ο 6ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Στον κύριο αγώνα των 10 χιλιομέτρων αγωνίστηκε η Μαρία Διαμαντοπούλου.

Μαραθώνιος Πάφου

Κατόπιν συνεννόησης με το αδελφό σωματείο ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς, που έχει προγραμματίσει πολυπληθή αποστολή στον αγώνα, όσοι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου θέλουν, μπορούν να λάβουν συμμετοχή στην εκδρομή που θα γίνει από την Παρασκευή 3 ως τη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Η εκδρομή του ΣΔΥ Βόλου θα προσαρμοστεί για τα μέλη του κατά τον τρόπο που θα βολεύει καλύτερα. Όλες τις πληροφορίες για τα διαδικαστικά, το πρόγραμμα, ώρες αναχώρησης και για την εγγραφή μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τους υπεύθυνους του συλλόγου, όπως και στη σελίδα του στο διαδίκτυο. Κάθε διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο ως τις 10 Φεβρουαρίου επειδή η προθεσμία λήγει και δόθηκε στον ΣΔΥΒ μικρή παράταση.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

Ο ΣΔΥΒ αναλαμβάνει για τα μέλη και φίλους του ομαδικές εγγραφές για τους παρακάτω αγώνες, για τους οποίους δημοσιεύουμε όλες τις πληροφορίες:

8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος ΔΙΟΝ, 5 Μαρτίου: λήξη εγγραφών 1 Μαρτίου.

Θα γίνουν επίσης περιπατητική διαδρομή 5χλμ και παιδικός αγώνας 1χλμ.

2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» και παράλληλος αγώνας 5χλμ,

5 Μαρτίου:οι εγγραφές λήγουν στις 20 Φεβρουαρίου. Θα γίνει και αγώνας 1100 μέτρων για παιδιά.

10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα 2017, και παράλληλος αγώνας 5χλμ, 12 Μαρτίου, οι εγγραφές λήγουν στις 26 Φεβρουαρίου.
Θα γίνει και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 8 ως 14 ετών.

12ος Μαραθώνιος Μεσσήνης και αγώνες 3 και 10χλμ, 12 Μαρτίου οι εγγραφές λήγουν στις 4 Μαρτίου (για τα 3χλμ στις 8 Μαρτίου).

Ημιμαραθώνιος Αθήνας – Athens Half Marathon 2017 και αγώνες 5 και 3χλμ, 19 Μαρτίου. Οι λεπτομέρειες για τις ομαδικές εγγραφές θα ανακοινωθούν μόλις κάνει συμφωνία για τις ομαδικές εγγραφές με τη διοργάνωση η ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Run Greece 2017, Λάρισα 5 και 10 χιλιόμετρα: 26 Μαρτίου. Οι εγγραφές λήγουν στις 19 Μαρτίου (όσοι γραφτούν ως τις 13 Μαρτίου θα έχουν τυπωμένο το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής). Θα γίνει και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.

12ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ, 2 Απριλίου. Οι εγγραφές στον αγώνα αυτό λήγουν πολύ νωρίς, στις 8 Μαρτίου.

Δηλώσεις συμμετοχής για οποιουσδήποτε από τους παραπάνω αγώνες από τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΒ γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160, και μέχρι τις ημερομηνίες λήξης εγγραφών. Οποιαδήποτε δήλωση ολοκληρώνεται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση κάθε διαδικασίας, αλλιώς δεν ισχύει. Οι αθλητές πρέπει να δηλώνουν και μέγεθος μπλούζας για τους αγώνες που δίνουν αναμνηστικό t-shirt. Πληροφορίες Κώστας Κυριαζής τηλέφωνο 2421071770 και Σπύρος Τρύφωνος τηλέφωνο 2421023523. Για τους αγώνες που θα γίνουν από τον Απρίλιο και μετά θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

Οι ημερομηνίες των φετινών αγώνων
Εκτός από τους αγώνες που συμμετέχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, διοργανώνει και συνδιοργανώνει με τους συνεργαζόμενους φορείς και σωματεία πολλούς αγώνες στη περιοχή μας. Οι ημερομηνίες για το 2017 ορίστηκαν και είναι οι εξής, ενώ προσεχώς θα δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες για αυτούς:

  • Στις 29 Απριλίου θα γίνει ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου και ο παράλληλος 24ος Δρόμος Υγείας.
  • Τον Μάιο ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.
  • Στις 8 Οκτωβρίου ο φιλανθρωπικός αγώνας για τη Φλόγα.
  • Στις 15 Οκτωβρίου ο 3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου.
  • Στις γιορτές των Χριστουγέννων το 2ο Volos Santa Run.

Μπλουζάκια του συλλόγου

Στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160, διατίθενται τεχνικά μπλουζάκια (t-shirts) του συλλόγου ανδρικά-γυναικεία σε όλα τα μεγέθη, όμοια με αυτά που δόθηκαν τον Νοέμβριο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, προς 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου