ΣΤΙΒΟΣ

Φινάλε Οκτωβρίου με νέες πρωτιές

φινάλε-οκτωβρίου-με-νέες-πρωτιές-668139

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε για το μήνα Οκτώβριο των αθλητών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, μιας και τρεις αθλητές κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη των αγώνων που συμμετείχαν, ανεβάζοντας για ακόμη μία φορά τον πήχη.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο βολιώτικος σύλλογος αναφέρει:

«Το τέλος του Οκτώβρη βρήκε τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου να ακολουθούν τη γνωστή τους συνήθεια, με τη συμμετοχή σε αρκετούς αγώνες δρόμου που έγιναν ανά την Ελλάδα. Η παρουσία τους μάλιστα συνοδεύτηκε και με τρεις πρωτιές στη γενική κατάταξη, δύο στους άνδρες και μία στις γυναίκες, με τους Αχιλλέα Γιαννούλα, Αμβρόσιο Δημητριάδη, Ρίτσα Ρούστα.

Φόρο τιμής στη μνήμη των 118 Δρακειωτών, που εκτελέσθηκαν από τους ναζί στις 18 Δεκεμβρίου 1943, απέτισαν οι δρομείς που έτρεξαν στον 16ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Μνήμης και Θυσίας Αγριά – Δράκεια, απόστασης 10.500 μέτρων, που γίνεται εξ’ ολοκλήρου σε ανηφορική διαδρομή. Νικητής του αγώνα τερμάτισε ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου και του ΑΟ Μαγνησίας, Αχιλλέας Γιαννούλας και νικήτρια η αθλήτρια του ΣΔΥΒ, Ρίτσα Ρούστα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις 10 πρώτες θέσεις στους άνδρες και τις δύο πρώτες στις γυναίκες κατέκτησαν αθλητές του συλλόγου.

Αναλυτικά από τον ΣΔΥ Βόλου έτρεξαν στον αγώνα Θυσίας Αγριά – Δράκεια οι εξής δρομείς:

Γιαννούλας Αχιλλέας, Καλαντζής Γιώργος, Μαγαλιός Κώστας, Παλάντζας Κώστας, Βουρλογιάννης Αργύρης, Καλαμάκης Αχιλλέας, Κουτσουμπές Τόλης, Γιαννούχος Βαγγέλης, Ζαμπέτογλου Γιώργος, Πατσαρούχας Ηλίας, Αντωνίου Γιώργος, Δροσινός Αντώνης, Οικονόμου Δημήτρης, Μελαχροινάκης Γιάννης, Σαλαμούρας Αποστόλης, Μιχαηλίδης Γιώργος, Βανικιώτης Νίκος, Μότσιος Ορέστης, Στόρτος Θεόδωρος, Άκερμαν Μιχάλης, Χύτας Στέργιος, Λίταινας Γιώργος, Ρούστα Ρίτσα, Νάπας Γιάννης, Ζήσης Παντελής, Κοτσίλιος Δημήτρης, Παπαχρήστου Ευαγγελία, Βουγιούκας Σωτήρης, Μπάρδας Μπάμπης, Πραγματευτή Νεραντζούλα. Παιδικός Αγώνας: Μιχαηλίδη Ελπίδα, Μιχαηλίδης Νίκος, Αθανασιάδη Ευαγγελία.

Νέα μεγάλη διάκριση

ο Αμβρόσιος Δημητριάδης

Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου κατέκτησε την 1η θέση στον 1ο Αγώνα Δρόμου Κυργίων Δοξάτου Δράμας RunKyrgia 2016 (5 χιλιόμετρα), που έγινε την ίδια ημέρα, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Εξάλλου ο ΣΔΥ Βόλου βρέθηκε και στα Μετέωρα. Στο Meteora Trail Running 2016 22,5 χιλιομέτρων έτρεξαν την Κυριακή οι Θανάσης Οικονόμου, Γιώργος Γερογιάννης, Κώστας Βέργας, ενώ στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων έτρεξε ο Θεόδωρος Παληγιάννης, που κατέλαβε τη 5η θέση της κατάταξης, και ο Μιχάλης Κωστής.

Με 117 δρομείς στο Μαραθώνιο

Ελάχιστες ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Ελλάδας. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας και οι παράλληλοι αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων με τη συμμετοχή 50.000 δρομέων από όλο τον κόσμο. 117 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα δώσουν το παρόν. Η διοργάνωση τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει την κατάσταση με τους αριθμούς συμμετοχής και το μπλοκ εκκίνησης για κάθε αθλητή, οπότε θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από τον σύλλογο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου