ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δυο μπαλωθιές γιόρτασε την παραμονή του ο Πλατανιάς

με-δυο-μπαλωθιές-γιόρτασε-την-παραμον-789597

Ο Πλατανιάς εξασφάλισε οριστικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ νίκησε στα Χανιά 2-0 τον Λεβαδειακό.

Ο Μπέλιτς στο 35΄ και ο Κανακούδης στο 77΄ ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχαν δύο καλά σουτ με Κάλαϊτζιτς και Αγκιλέρα και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35΄, όταν ο Στόλερ πάσαρε στον Μπέλιτς κι αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη.

Ο Λεβαδειακός, που ως εκείνο το σημείο είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει πριν τελειώσει το ημίχρονο, όμως το φάουλ του Πόι στο 41΄ απέκρουσε ο Κηπουρός και στην εξέλιξη της φάσης ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε «όχι» και στο πλασέ του Ροτζέριο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 60΄ ο Αργυρόπουλος πρόλαβε με σωτήρια προβολή τον Πόι, που έβγαινε μόνος απέναντι στον Κηπουρό, το σουτ του Ρομέου από καλή θέση στο 69΄ κόντραρε στα σώματα και η κεφαλιά του Κόρμπου ένα λεπτό αργότερα πέρασε άουτ, πριν «καθαρίσει» το ματς ο Πλατανιάς στο 77΄.

Στο σημείο αυτό ο Μιρτσέτα έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κανακούδη, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 και «σφράγισε» την παραμονή της κρητικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας) Κίτρινες: Μιρτσέτα, Αργυρόπουλος – Καγιεχόν

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (67΄ Μιρτσέτα), Ναζλίδης, Γιάννου (50΄ Αλμπάρθε), Μπέλιτς (83΄ Γιακουμάκης), Αναστασάκος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κυριακίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Γεωργίου, Πέππας (46΄ Ρομέου), Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Νικολακάκης (67΄ Μαχαίρας), Πόι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου