ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουρίνιο: «Δεν ακούω τίποτα για Εσιέν»

μουρίνιο-δεν-ακούω-τίποτα-για-εσιέν-122565

Τη δική του απάντησε σε όσους ασκούν αρνητική κριτική στον Μίκαελ Εσιέν έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (5-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μαγιόρκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο διεθνής χαφ παίζει σε όποια θέσει του ζητηθεί και παίζει με την ίδια διάθεση με την οποία δέχθηκε να μεταγραφεί από την Τσέλσι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης
Για την εικόνα της Ρεάλ
«Είμαστε σε καλό δρόμο, παρότι δεν τα καταφέραμε μέσα στην εβδομάδα στο Champions League. Καταφέρνουμε να κερδίσουμε τους αγώνες, αλλά δεν παίζουμε το ίδιο καλά με την περσινή σεζόν. Χρειάζεται να βελτιωθούμε και αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα»
Για τις πιθανότητες να κατακτήσουν οι «μερένχες» το πρωτάθλημα
«Δημιουργούμε το δικό μας δρόμο. Την περσινή σεζόν είχαμε δέκα βαθμούς τον Μάρτιο και πάντα είχαμε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή είναι ανοιχτό. Τώρα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Νοέμβριο έχουμε οχτώ. Δεν χρειάζεται να κοιτάς τους αντιπάλους, αλλά να κερδίσεις αγώνες και να κάνεις τη δουλειά σου».
Για τις δυνατότητες του Μίκαελ Εσιέν
«Δεν μπορώ να πάρω σοβαρά τα όσα γράφει ο Τύπος για εκείνον. Παρελθόν είναι εκείνοι που αποτυγχάνουν και ο Εσιέν παίζουν όπου θέλω εγώ. Το κάνει, μάλιστα, με την ίδια διάθεση με την οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από την Τσέλσι για να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης».
Για την απουσία του Τσάμπι Αλόνσο από το ματς με τη Σαραγόσα

«Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και τιμωρίες που επιδεινώνουν το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν θα παίξει με τη Σαραγόσα, αλλά μπορεί να είναι την Τετάρτη στο παιχνίδι του Κυπέλλου και να ξεκουραστεί για να παίξει σε άλλο ματς».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου